Zpochybňovat prezidenta USA Hájkovi nepřísluší, míní Vodrážka

11.05.2011 7:39

Starosta Prahy 13 a někdejší první místopředseda ODS David Vodrážka považuje výroky prezidentova vicekancléře Petra Hájka o prezidentovi USA za nepatřičné. Mluví i o psychiatrovi.

Zpochybňovat prezidenta USA Hájkovi nepřísluší, míní Vodrážka

Starosta Prahy 13 David Vodrážka (ODS) se domnívá, že vicekancléř prezidenta republiky překročil povolenou mez, když zpochybnil pravost rodného listu prezidenta USA Barracka Obamy.

"Zpochybňovat amerického prezidenta nepřísluší mně ani panu Hájkovi. Nikdy bych nic takového neřekl. Ale nebudu mu zakazovat říkat, co chce," uvedl v rozhovoru pro MfD Vodrážka.

Zaregistruj se a vyhraj. Více info

Psychiatr k pacientovi: Já vám rozumím

Vodrážka v minulosti prohlásil, že výroky Petra Hájka o fikci jménem Usáma bin Ládin chápe, ale dnes říká, že novináři jeho slova vytrhli z kontextu. Myslel tím jen to, že mu rozumí asi stejně, jako když psychiatr odpovídá svému pacientovi. Co jiného má předvést než smířlivé pochopení?

Téma Usáma bin Ládin českým pohledem

Vše odstartovalo vyjádření prezidentova vicekancléře Petra Hájka pro ParlamentníListy.cz. "Je to stejně věrohodné jako jeden po letech náhle objevený či zveřejněný rodný list. Jde o sérii stejného druhu. Ve Spojených státech začala prezidentská kampaň. Máme se na co těšit," řekl k usmrcení bin Ládina Petr Hájek, který tak narazil na to, že mnohými Američany bylo zpochybňováno Obamovo narození na půdě USA.

Související:
Hájek zavařil Klausovi až u Obamy. Podle Zbořila to je na rezignaci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …