Problém Bárty a Klasnové? Trable se psy, hovínky a předpisy

17.05.2011 12:26

Deník Blesk přináší informaci o tom, že Kateřina Klasnová z Věcí veřejných VV) nechává své psy volně pobíhat tam, kde je to zakázáno. Konkrétně na pražském Klárově. Dokonce i pro ty méně chápavé je zde zákaz vyznačen na ceduli jednoduchým piktogramem. A Klasnová? Viditelně ji prý porušení předpisů nijak netrápí. „Nejsem sama,“ krčí nad tím rameny.

Problém Bárty a Klasnové? Trable se psy, hovínky a předpisy

"Klasnová přijde do parku na pražském Klárově, kde je zákaz volného pobíhání psů.... Místopředsedkyni sněmovny to ale nijak netrápí, skloní se k pejskovi a odepíná mu vodítko. Pak dlouze telefonuje a nestará se o to, kde zrovna její dva psi Beruška a Arny pobíhají," popisuje Blesk.

Navíc přidává i připomenutí, že již loni v srpnu deník Klasnovou přistihl při stejném porušení vyhlášky. „Tehdy uznala, že udělala chybu. Nějaký čas si dávala pozor, ale teď se asi cítí opět neohrožená," pouští bulvár jedovatou slinu.

„Přiznávám se, že venčím na volno. Ta cedule tam je, vím, že to není správné. Nejsem ale sama. Pouštím je, aby se mohli proběhnout," vymlouvá se však fešná místopředsedkyně dolní komory.

A její doporučení? Kdyby prý měla tu moc "rozhodnout", udělala by v centru více ploch, kde je možné pejsky pustit. Nějak však údajně pozapomněla, že sedí i v zastupitelstvu Prahy 1, které vyhláškou pobíhání psů právě na Klárově zakázalo...

Deník ale slovní šťouchanec uštědřil i jejímu manželovi - poslanci Vítu Bártovi. Ten se měl svým fanouškům na Facebooku omluvit za své nedávné „selhání."„Pes koná potřebu, já si beru pytlík na exkrementy, s novinářem se loučím a... přijdu domů, ještě telefonuju a pytlík v ruce. Pardon," ohlásil Bárta na Facebooku. „Přišlo mu to vtipné," zakončuje psí extempore páru bulvární deník.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…