Paroubkova žena neuvěřitelně setřela Michala Haška

21.05.2011 10:21

Michal zapomněl na svůj rektální alpinismus vůči Jiřímu Paroubkovi. Tak hodnotí na webu Vaševěc.cz manželka druhého z jmenovaných Petra dnešního místopředsedu ČSSD Michala Haška. Ten prý od lhaní Paroubkové v knize „V botičkách od Diora" její texty nečte.

Paroubkova žena neuvěřitelně setřela Michala Haška

„V paroubkovské éře mu byl (Hašek) vděčný, že z něj - naprosto neznámého kluka - JP udělal šéfa poslaneckého klubu. Jistě si dnes myslí, že to byla jen a pouze jeho zásluha...," píše Petra Paroubková v komentáři, který reaguje na Haškovu výzvu, aby Paroubek složil poslanecký mandát, pokud v tomto volebním období přestoupí do jiné politické strany.

Celý text Petry Paroubkové ZDE

Možná sekne se stranickou průkazkou 

Že uvažuje o změně stranického dresu, řekl Jiří Paroubek v rozhovoru pro deník Lidové noviny. V takovém případě je jeho plánem vzkřísit Českou národní socialistickou stranu (ČSNS 2005). Jen rozhovor spatřil světlo světa, hned to Paroubek schytal od svých stranických kolegů.

K tématu:
Paroubek hrozí odchodem z ČSSD. Přeběhlíku, syčí strana

Oranžoví Paroubkovi: Opustíš-li nás, zahyneš. Přeběhlíku od brkounů

Mottem výhrad byla připomínka, jak Paroubek sám bojoval proti přeběhlictví. Proto ho kritizující spolustraníci Lubomír Zaorálek či zmíněný Michal Hašek vyzvali, aby v případě odchodu ze sociální demokracie složil poslanecký mandát, který získal jako lídr ČSSD.

Chceš odejít? Vrať mandát

„Jiří Paroubek se sám rozhodl loni rezignovat na funkci šéfa ČSSD. Stejně tak případný odchod z ČSSD po více než 20 letech je jeho osobním rozhodnutím, nesouvisí podle mne nijak s programovými hodnotami ČSSD," řekl Hašek ParlamentnímListům.cz hned po uveřejnění inkriminovaného rozhovoru.

Současně zdůraznil, že podle něj Jiří Paroubek vždy důrazně vystupoval proti politickému přeběhlictví v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. „Pokud si vzpomínám, hovořil po odchodu poslanců Pohanky a Melčáka o možné změně ústavy, která by znamenala ztrátu mandátu v případě odchodu z politické strany, za kterou poslanec kandidoval. Pokud nyní skutečně uvažuje Jiří Paroubek o odchodu z ČSSD, jistě by v takovém případě nepopřel sám sebe a rezignoval by v takovém případě na poslanecký mandát, který získal jako lídr ČSSD v Ústeckém kraji," konstatoval současný první místopředseda sociální demokracie.

Více: Hašek: ČSSD se s odchodem Jiřího Paroubka jistě vyrovná

To se dalo čekat "malý Paroubku"

„A je to tady. Michal Hašek otevřeně nemůže vydýchat pocit, že ho Jiří Paroubek na sjezdu připravil o hlasy, a proto se nestal předsedou ČSSD," myslí si Paroubková o Haškově prohlášení. „Jak infantilní. Už jednou jsem říkala, že se pan Hašek chová nedospěle. A teď vyzývá Jiřího Paroubka, aby složil poslanecký mandát. Holt uražená ješitnost je u Michala silnější než by jeden čekal," dodává expředsedova manželka, podle které by měl Hašek by měl někam zalézt a mlčet.

„Nechci být příliš osobní a posuzovat intelekt Michala, ale člověk s doktorátem z naprosto bezvýznamné soukromé školy v bohem zapomenutém Sládkovičově má větší ambice než chuť studovat," hodnotí osobnost současného místopředsedy ČSSD Petr Paroubková. Podle ní „Michal zapomněl, jak mu lichotilo, když mu říkají, že je malý Paroubek".

Nečtu jí, nekomentuju jí

Na závěr Paroubková konstatuje, že Hašek si ve svém horlivém antiparoubkismu rozhovor jejího chotě asi ani nepřečetl. „JP má být bez soudu odveden k okamžité popravě jen proto, že si dovolil mít jakousi vlastní úvahu o své budoucnosti. Chce to méně emocí, jinak zase půjdete s kanónem na vrabce. A to je infantilní víc než dost," uzavírá.

„Potom, co se paní Paroubková snížila k prokazatelnému lhaní o mě ve své knize, již její texty nečtu, nezajímají mě a nehodlám je nijak komentovat. Ne každý unese a zvládne odchod z výsluní," odbyl Hašek pro ParlamentníListy.cz komentář Petry Paroubkové.  

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …