Politika ODS vyšetřuje policie. Kvůli vážné autonehodě

23.05.2011 14:59

Občanský demokrat a zastupitel sedmé pražské městské části má možná podíl na zavinění vážné dopravní nehody. V této souvislosti jej už vyšetřuje i policie.

Politika ODS vyšetřuje policie. Kvůli vážné autonehodě

Vážná dopravní nehoda, která se v sobotu přihodila v Panenském Týnci možná bude mít i politickou dohru. V souvislosti s ní je totiž vyšetřován i politik ODS Tomáš Vavřinec. Auto  značky nissan, které bylo nehody účastno, totiž má a na srazu byl.  

Prozradilo ho jméno

Z výsledkové listiny závodu ve sprintu aut s nejsilnějších objemem podle serveru iDNES.cz vyplývá, že se ho na srazu zúčastnily celkem tři Nissany GT-R, dva červené a jeden bílý. Jen jeden z jejich řidičů uvedl organizátorům celé občanské jméno, dva závodníci měli uvedené jen přezdívky.

A jediný z majitelů těchto vozů, který se zapsal celým jménem, je právě bývalý automobilový závodník a současný zastupitel v Praze 7 Vavřinec. Ten se na internetových stránkách své firmy prezentuje s červeným Nissanem GT-R.

Přítel: No comment

"Nedokážu to nijak komentovat, o téhle záležitosti jsem s ním nemluvil, nevím, co dělá o sobotách a o nedělích," řekl serveru iDNES.cz Vavřincův spolupracovník Jan Brabec s tím, že Vavřincovi se momentálně nelze nijak dovolat.

Více čtěte:

Lidé se bojí nejvíc autonehod. Strach mají ale také ze psů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…