Bulvár oznamuje: Landovský umírá a chce mluvit s Havlem

26.05.2011 15:06

Pětasedmdesátiletý herec Pavel Landovský žije ve své chaloupce v Kytíně u Mníšku pod Brdy jako poustevník. Bydlí tu jen s kočkou a tvrdí: Umírám tady, ale dneska ne, až zítra…Jenže to deníku Blesk řekl před třemi týdny. A teď? Prý chce hovořit s Havlem. Umírá totiž už dnes.

Bulvár oznamuje: Landovský umírá a chce mluvit s Havlem

Zastihnout Pavla Landovského v jeho domku v Kytíně poblíž Mníšku pod Brdy je podle Blesku skutečně zážitek. „Dopr...co chceš po mně zase za peníze? Jaká záloha? Jaký doplatek, sakra!" linulo se totiž z jeho domu, když jej redaktorky Blesku šly navštívit.

Posléze pochopily, kdo že ho tak rozčílil. Řemeslník mu totiž staví bazén. „A ještě čokla mi sem vodí," hřímal prý na redaktorky „Lanďák." Když chtěly udělat kávu, nevstal jako správný hostitel, ale novinářky pobídl, aby si ji udělaly samy.

„Já nemůžu chodit...Chci si sáhnout na zadek a olízat nohy," svěřil se ale po chvíli zmateně herec.

Když se nehlídá, tak v něm je prý i cit

„Roli bouřliváka hraje Landovský řadu let a hraje ho dobře. Jen občas, když se nehlídá, člověk pozná, že má i cit. Že umí mít rád, ale je mu sakra zle. Že slova o smrti nejsou nadsázka. Jen strach z konce umí Landovský mistrně skrývat za řev a sprosťárny," napsal na to v článku Blesk.

Bulvární list dále popisuje, jak si Landovský svůj domek koupil. Bylo to hned po revoluci a vydal za něj 900 tisíc a k tomu přikoupil i pozemek. Teď je prý odhad ceny celého objektu devět miliónů korun. V domku má ale podnájemníka - studentku. Ta ovšem prý za přístřeší nic neplatí.

„Ještě, že ji mám. Jinak bych shnil," podotkl "Landˇák" , když dostal kávu. „Co ode mě teda chcete? Mám cukrovku, denně si píchám inzulín, nohy mi už neslouží. Už se těším na ten hřbitov. Tam je to stejně nejkrásnější.,,," řekl prý rezignovaně.

Vnouče bude nosit jméno Presleyho

Také prozradil, že má syna Jakuba, který je právníkem a zrovna včera za ním byl. „Každou minutu porodí ta jeho. Bude to mé první vnouče s příjmením Landovský. A bude to Aaron," podotkl a naznačil, že takové jméno měl i Elvis Presley. „A co ten foťák? Tak mi dejte hřeben a už ho tu nechte," zavelel a smířil se s fotoaparátem.

Nakonec Blesk připsal, že mu dokonce během jeho návštěvy volala jistá filmová produkce. Chtěla, aby Landovský zahrál dědečka z Transylvánie. „A budu aspoň upír? No tak mi přijďte v pondělí ukázat scénář," zavrčel prý do telefonu Landovský blaženě.

Vyřiďte Vaškovi, že jsem mu volal

Blesk také popisuje, jak volal Havlovi. Prý za ním Havel nejezdí, neboť je líný. Protože ale Landovský nemohl jeho číslo ve svém mobilu najít, volal jen jeho asistentovi. Ten mu však vyřídil, že Havel je nyní v lázních a není mu zrovna dvakrát nejlépe.

„Já vám ale říkám, že umírám. Takže třeba už bude pozdě. A s ním chci před smrtí mluvit," řekl herec rozkazovačně asistentovi. "Pořád se za toho Vaška neschovávejte. A vyřiďte mu, že jsem mu volal," ukončil telfonát. Po tomto hovoru ale podle Blesku nakonec přece jen zjihnul. Poprosil, jestli by ho redaktorky mohly obléknout. Musí prý do spořitelny a byl by rád, aby na něj počkaly. „Tak tři dny vás tu určitě snesu, když si necháte pohladit ten zadek," dodal.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …