Paroubek k nákupu zámečku: Koupím si rovnou ostrov

27.05.2011 16:57

Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek chce údajně koupit lovecký zámeček z 18. století v Košťanech v Ústeckém kraji. Chce ho koupit za peníze, které utrží z dvou pražských bytů. Psal o tom bulvární deník Aha!. Paroubek to glosoval na svém webu vaševěc.cz. Napsal, že si rovnou pořídí ostrov v zahraničí.

Paroubek k nákupu zámečku: Koupím si rovnou ostrov

Cena zámku se prý pohybuje kolem dvaceti milionů. Paroubek ale píše, že bude muset prodat ještě svůj dům u Prahy, aby si mohl sídlo koupit. Ironicky podotýká, že by si ovšem mohl půjčit i od svých „přátel" Marka Dalíka a Aleše Řebíčka.

Deník Aha! Psal, že s koupí zámku pomáhá Paroubkovi jeho přítel Petr Benda. Ten to ovšem popírá.

Koupím si ostrov. Mám vyděláno z honorářů za knihy

Paroubek dále připomíná, že Dalík má dobré zkušenosti s anonymním financováním koupě luxusní rezidence v Toskánsku. A Řebíček se zase skvěle zachoval koupí jedné třetiny akcií fotbalového klubu Slavia.

Vyjádření Jiřího Paroubka ZDE

Bývalý předseda ČSSD a expremiér dále ironizuje, že by si rád koupil ostrov na Jónských ostrovech v Řecku. Měl by tam malou luxusní rezidencí a soukromou pláž. Prý má vyděláno z prodeje svých knih. A připravuje vydání dalších.

Milé a neškodné vymýšlení

Dále by investoval do zámečku v Provence nedaleko Saint - Tropez. Na to mu ale budou muset půjčit Miloš Melčák a opět Marek Dalík. Paroubek by dluh splatil prodejem kozích sýrů a provensálského vína, součástí zámečku je totiž kozí farma a vinice.

Závěrem označil Paroubek „vymýšlení deníku Aha!" za milé a neškodné. Po vydání článku se prý navíc zvýšil zájem o byt Petry Paroubkové, která jej prodává.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…