Opuchlý Paroubek asi žertoval: Spadl na mě včelí roj, napsal Blesku

08.06.2011 9:10

Opuchlá levá tvář, nateklé oko a druhé oko vyboulené. Tak takhle vypadal obličej expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka v úterý. Na dotaz deníku Blesk, co se mu stalo, se ale vykrucoval. Nakonec přiznal barvu: „Spadl na mě cestou do práce včelí roj!“ Podle Paroubkova spolupracovníka Ondřeje Macury je celá věc smyšlená.

Opuchlý Paroubek asi žertoval: Spadl na mě včelí roj, napsal Blesku

Fotoreportér Blesku v úterý zachytil Paroubka, jak v osm ráno kráčí do Poslanecké sněmovny. Hned na první pohled ale bylo vidět, že něco s ním není v pořádku. Tedy s jeho obličejem.

„Měl nateklou celou levou tvář a velké pytle pod levým okem. Jako kdyby dostal pořádnou facku! Pravé oko měl naopak nepřirozeně vyboulené," popsal Blesk.

Jenže poslanec napřed na otázku, co se mu stalo, nijak uspokojivě neodpověděl. „Přijďte si mě lépe prohlédnout. Je to zázrak, jako v Lourdech. Už nemám nic opuchlého. Škoda. To mě asi do zítřejšího Blesku nedáte," napsal pak deníku v sms zprávě.

Nakonec se ale přece jen svěřil: „Popíchaly mě včely. Spadl na mě roj cestou do práce," napsal v další textové zprávě. Vypadalo to ale spíše, že žertuje, poznamenal Blesk. Zda tomu tak je, ale již bulvárnímu deníku neodpověděl.

Jak uvedl pro ParlamentníListy.cz Paroubkův blízký spolupracovník Ondřej Macura, celou věc si vymyslela redaktorka Blesku.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…