Velmi chladné vztahy Bárty a Klasnové? Nesmysl, milujeme se, tvrdí oba

08.06.2011 11:48

Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny a Věcí veřejných Kateřina Klasnová prý nežije se svým mužem Vítem Bártou. Tato informace koluje po kuloárech již několik týdnů. Oba nechápou, kde se tyto informace berou. Miluji svého muže a doufám že i on mě, řekla ParlamentnímListům.cz Klasnová.

Velmi chladné vztahy Bárty a Klasnové? Nesmysl, milujeme se, tvrdí oba

Podle informací z několika zdrojů má manželství Víta Bárty a Kateřiny Klasnové procházet krizí a oba žijí každý ve svém bytě. Tato informace se šíří politickým zákulisím a médii už několik týdnů. „Mě už kontaktovala média asi tak před čtrnácti dny, zda nežijeme odděleně. Přijde mi, že když už není co jiného, tak tohle je věc, která vždy pobaví," reagovala na dotaz ParlamentníchListů.cz Klasnová.

Jedna paní povídala! Miluji svého muže

„Já jsem to také slyšel, ale je to informace typu jedna paní povídala," řekl redakci zdroj blízký Věcem veřejným. To Klasnová rezolutně odmítla: „V našem manželství je všechno v pořádku, já ctím svého muže, miluji svého muže a hodlám s ním žít i nadále a doufám, že i on se mnou," uvedla Klasnová.

A aby nebylo pochyb, jak své prohlášení myslí, dodala: „Žádná odluka od stolu či lože se nekoná, takže nevím, kde se podobné informace berou, ale je to naprostý nesmysl," uzavřela Bártova manželka. Že žijí odděleně, odmítl v SMS zprávě i její manžel Vít Bárta. „Máte zcela mylnou informaci, každou volnou chvilku jsem s Kačenkou," napsal.

Trochu to mezi nimi skřípalo

Faktem je, že jen tři měsíce po svatbě a po pár měsících v politice chtěla Kateřina Klasnová, místopředsedkyně VV, vystoupit ze strany. A to právě kvůli svému manželovi, Vítu Bártovi. MfDnes, která v posledních měsících proslula „odkrýváním" kauz Věcí veřejných a zejména Víta Bárty, tehdy získala její email adresovaný předsedovi VV Radku Johnovi, místopředsedovi Jaroslavu Škárkovi a Vítu Bártovi.

Klasová v něm tehdy kritizovala dominantní postavení jejího muže Bárty, které má ve straně. Současně v emailu oznámila, že rezignuje na svůj post a vystoupí ze strany. "...nechci dál hrát pasivní figurku na šachovnici VB. Upřímně mě mrzí, že ve VV funguje takováto totalita, a myslím, že není dobře, že VB absolutně ignoruje názory a nápady ostatních lidí ve ," napsala mimo jiné Klasnová.

Vše jsme si vyříkali

Ta poté řadu měsíců odmítla dopis komentovat. Teprve v dubnu letošního roku řekla témuž deníku který kauzu odstartoval svou verzi příběhu. „Zaprvé - nebyl to otevřený dopis, ale důvěrný, proto jsem ho nechtěla komentovat. Zadruhé - napsala jsem ho ve velmi emocionálně vypjatém okamžiku. Prostě jsem vybouchla," vysvětlila Klasnová. "Vyříkali jsme si to a i díky tomu se některé věci změnily," dodala.

Související:

Jenom jsem vybouchla, hájí Klasnová email kritizující Bártu

Klasnová: Členkou VV zůstávám. Loutkou rozhodně nejsem

Klasnová: Nejsme Bártova one man show. Nedémonizujte ho

Už spolu budou rok

Bárta by měl s Kateřinou Klasnovou oslavit první výročí svatby 10. července. Manželství pár uzavřel v utajeně v zámečku Chateau Mcely na Nymbursku. Svatba byla natolik utajovaná, že o ní podle Blesku.cz, který přinesl informaci jako první, nevěděli ani spolustraníci z Věcí veřejných.

Jediný, kdo přijel ve stranických barvách páru pogratulovat, byl předseda VV a tehdy budoucí ministr vnitra Radek John.

Po vyslovení svého "ano" se na počest novomanželů ozvala salva z děla. Dodejme, že zámeček Chateau Mcely je pětihvězdičkový hotel ležící uprostřed parku. Hotel uvádí, že je romantickým místem pro zásnuby, líbánky a nezapomenutelné svatební oslavy. Původně venkovská usedlost šlechtického rodu Thurn-Taxisů je kompletně renovovaný objekt ležící asi hodinu cesty autem od Prahy. Zámek se nachází uprostřed legendárního Svatojiřského lesa na Viničním vrchu nad malou vesničkou Mcely a v sousedství přírodního parku Jabkenice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…