Nový Profit nejprodávanějším ekonomickým titulem

10.06.2011 5:12

Tuto pozici potvrdil v rámci prodaného nákladu jak v únoru, tak v březnu letošního roku. V březnu 2011 činil prodaný náklad podle ABC ČR 22 009 kusů.

Nový Profit nejprodávanějším ekonomickým titulem

Časopis prošel v roce 2010 vizuální změnou. Spolu s ní, s novým uspořádáním a s novými rubrikami se svým čtenářům představil v srpnu 2010. "Změny jsme provedli postupně, abychom se více se přiblížili potřebám cílové skupiny a také, abychom získali nové čtenáře a zejména předplatitele," řekl pro ParlamentníListy.cz Tomáš Vyšohlíd, šéfredaktor nového Profitu.

Týdeník navíc podle dat ABC ČR dosáhl v březnu počtu 10 951 kusů v předplatném, což je nejvíce mezi ekonomickými časopisy v Česku.



Nový Profit navazuje na 20 let trvající tradici úspěšného titulu PROFIT. Dál zůstává pro své čtenáře zárukou kvalitního zpravodajství, ekonomických přehledů a analýz. Cíleně oslovuje jednatele a majitele malých a středních firem, manažery a podnikatele, kterým poskytuje praktické rady a tipy. Nový Profit spolu s tím oslovuje širší čtenářskou obec novými rubrikami, reportážemi a aktuálními tématy.

V souvislosti s Novým Profitem:

reklama

autor: tan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…