Bulvár burcuje: Policejní šéf bude zítra u moře. A Zavadil je v Ženevě

15.06.2011 9:03

Deník Aha! upozorňuje na to, že zatímco se lidé budou ve čtvrtek strachovat, jak dojedou do práce, a jestli vůbec, šéf policie Petr Lessy a odborářský boss Jaroslav Zavadil vůbec nebudou v té době v Česku. Je to drzost nebo náhoda, táže se deník.

Bulvár burcuje: Policejní šéf bude zítra u moře. A Zavadil je v Ženevě

Jenže zatímco policejní prezident Petr Lessy se bude v době, kdy dopravci budou stávkovat, slunit na dovolené ve Španělsku, šéf Českomoravské konfederace odborů Jaroslav Zavadil alespoň malinko pracuje. Jak deník připomíná, účastní se totiž sympozia v Ženevě. Jde dokonce o Mezinárodní organizaci práce.

„Šéf policie se vymlouvá na to, že vše bude z dovolené ve Španělsku sledovat přes počítač a bude na telefonu. V zahraničí je přitom i šéf dopravní policie Leoš Tržil, který ale říká, že v případě velkých problémů okamžitě přijede do Česka," napsalo v této souvislosti Aha!

SLEDUJEME téma: STÁVKA

Zavadil podle bulvárního periodika je v Ženevě už od začátku týdne. Měl tam prý původně zůstat do pátku a také by se vyhnul stávce. Ovšem podle svých slov dohlédnout na své stávkující ovečky přijede.

„Ujišťuji vás, že budu v Praze!. A i kdyby byla stávka podle původního plánu v pondělí, zařídil bych si to," napsal Zavadil v pondělí deníku Aha. Včera už však nezvedal telefon nikomu, dokonce ani premiéru Petru Nečasovi, připomnělo Aha!.

Nečas dokonce na včerejším brífinku řekl, že pokud ho Zavadil slyší, ať mu zavolá. Prý mu premiér telefonoval již několikrát, ale Zavadil nikdy sluchátko nezvedl. "Asi vyzvánění neslyší, přece by telefon premiérovi zvedl," podotkl k tomu trochu omluvně včera Nečas.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…