Pardubický zastupitel, který najel do strážníka, rezignoval

16.06.2011 20:29

Pardubický zastupitel Miloslav Bajer, kterého nedávno vyšetřovala policie, rezignoval a vzdal se všech politických funkcí. Jako vysvětlení udal, že nedokázal skloubit práci pro město s podnikáním.

Pardubický zastupitel, který najel do strážníka, rezignoval

Miloslava Bajera před časem vyšetřovala policie, protože autem najel na strážníka. Nyní zastupitel, který kandidoval za Sdružení pro Pardubice, odstoupil. „Několik měsíců jsem si to vyzkoušel, ale v současné době skutečně nemohu sedět na více židlích. A asi každému je jasné, že můj život je především kavárna," uvedl Bajer pro Deník.cz.

Na jeho pozici ho vystřídá první náhradník za sdružení Vít Vavřina. On sám byl zastupitelem už také, a to v minulém období. V pátém městském obvodu, kde dosud působil, ho nahradí Petr Beneš.

Třída Míru je mrtvá 

Teď už podnikatel Bajer tvrdí, že i nadále bude bojovat za to, aby se na třídu Míru "vrátil život". Ulice, kde nyní provozuje svoji kavárnu, je podle něj teď "mrtvá".

Policie ho vyšetřovala proto, že opakovaně parkoval na třídě Míru v nepovolených časech. Vše vyvrcholilo tím, když letos v lednu najel do strážníka, který s ním řešil špatné parkování.

Čtěte více:

Pardubice: Startuje pořizování nového územního plánu

Pardubice: Zrcadlo umění vstupuje do druhého desetiletí

Klimpl (ODS): Mají Pardubice koncepci?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…