Šéf VLP Miroslav Pavel končí ve funkci

21.06.2011 17:52

VÍME PRVNÍ Podle dvou důvěryhodných zdrojů ze společnosti VLP opouští funkci generálního ředitele a předsedy představenstva VLTAVA-LABE-PRESS, a.s Miroslav Pavel. Od 1. července jej v obou funkcích nahrazuje současná výkonná ředitelka a členka představenstva Jitka Bosáková.

Šéf VLP Miroslav Pavel končí ve funkci

"Případné změny v představenstvu a dozorčí radě rozhodne jediný akcionář 22. června," řekla pro ParlamentníListy.cz Jitka Bosáková s tím, že informaci bude moci potvrdit za dva dny.

VLTAVA-LABE-PRESS je vydavatelem Deníku, který vychází v 71 regionálních mutacích, 23 týdeníků a zároveň provozovatelem serveru Deník.cz. 

Průměrný denní náklad všech titulů VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. je zhruba 225 tisíc výtisků. Ty si denně přečte přibližně milion čtenářů, což představuje 20 procent trhu s novinovými tituly. Reklamní výnosy představují podle vlastních údajů společnosti zhruba 20 procent tiskového reklamního trhu v České republice.

Vydavatelství patří koncernu Verlagsgruppe Passau, který v Německu vydává např. regionální noviny Passauer Neue Presse.

reklama

autor: tan

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Samá Afrika. A 50 Kč za kilo! Jarní nákup zvedá Čechům tlak

11:11 Samá Afrika. A 50 Kč za kilo! Jarní nákup zvedá Čechům tlak

Květák bezmála za 70 korun. Česká skleníková rajčata – 80 korun za čtvrt kila. Různé saláty mezi 35 …