Rath dělá propagandu v duchu Stalina, píše Reflex

03.07.2011 16:36

Středočeský hejtman David Rath (ČSSD) úspěšně zvládl složité umění sebeprezentace. Za inzeráty, které první muž kraje vydává v novinách, by se prý nemusel stydět ani mistr propagandistického řemesla Stalin. Vše, se přitom děje za peníze daňových poplatníků, píše server Reflex.cz.

Rath dělá propagandu v duchu Stalina, píše Reflex

V sobotním deníku Právo vyšla inzertní stránka Středočeského kraje hrazená z prostředků daňových poplatníků. Jejího obsahu si blíže všímá redaktor Viliam Buchert a tvrdí, že by se za text nemuseli stydět vůdci leckterého totalitního státu.

„Fantastické! Propaganda zcela v duchu soudruhů Stalina, Gottwalda a Husáka. Ale pozor, David Rath také nechává promítat nestoudné agitky na svoji osobu i v některých autobusech Středočeského kraje," glosuje počínání středočeského hejtmana Buchert.                         

Hejtmanova sebeprezentace se přitom odehrává v době, kdy český stát šetří na všech frontách, což je ostatně vidět mimo jiné i na stavu silnic středočeského kraje. Redaktor si proto v této souvislosti klade otázku závěrem. Zohlední středočeští voliči Rathovo plýtvání v příštích volbách?

Foto: Hans Štembera

Související:

Rath varuje: Chudí budou moci žebrat, nebo skonat doma pod peřinou

Rath nejspíš zablokoval proplacení dotací městu Slaný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…