Svůdník Bendl ukázal blonďatou milenku ve Varech

10.07.2011 21:37

Exministr dopravy Petr Bendl ukázal na MFF Karlovy Vary novou milenku. Prý je stejná jako jeho druhá žena, se kterou se rozvádí, všiml si bulvár.

Svůdník Bendl ukázal blonďatou milenku ve Varech

Bulvární Blesk ve svém nedělním čísle upozornil na to, že se Petr Bendl prvně veřejně ukázal na veřejnosti s milenkou Petrou, ačkoliv se ještě nerozvedl se svou druhou ženou Tamarou. Na MFF Karlovy Vary.

Psali jsme:
Lynčování. Bartoška zakázal dokument o zdevastovaných lázních
SLEDUJEME: MFF Karlovy Vary

Nejčtenější deník v zemi dále připomenul, že Bendl hraje svůdníka i s dobřichovickými ochotníky. "Divadlo je způsob relaxace, navíc jsme dobrá parta," vysvětlil exministr dopravy a šéf ochotníků si jej jako posilu v souboru pochavuje. "Když hraje svůdníka, jde mu všechno dobře," citoval Blesk Petra Říhu.



Deník připomenul, že krach Bendlova druhého manželství souvisí i s jeho politickým pádem. Někdejší hejtman, ministr a místopředseda ODS, je nyní pouze řadovým poslancem. "Majitelka luxusní firmy Carollinum špatně nesla, že manžel opustil vrcholné politické funkce a stáhl se z veřejného života," uvádí deník z nakladatelství Ringier Axel Springer.

Dále čtěte:
Bendl má pravdu. Jsem zlý člověk a mučím ho kružítkem, směje se Rath
Bendl o Rathovi: Je zlý a přitáhl do kraje destrukci 
Bendl kritizuje Rathovo jízdné zdarma. Je mnou postižený, oponuje Rath

reklama

autor: ann

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …