Web Véček nefunguje. Může za to noční bouře?

10.07.2011 14:14

Nefunguje web nejmenší vládní strany Věci veřejné. Je tomu snad proto, že noční bouře rozmetala internetové stránky strany? Nebo se síť přetížila kvůli nějakému hlasování příznivců strany. Server ParlamentníListy.cz zjišťoval podrobnosti.

Web Véček nefunguje. Může za to noční bouře?

V noci ze soboty na neděli zavítaly do Česka silné bouřky. Meteorologové přitom varují, že nevlídnému počasí ještě není konec. Bouře s kroupami se mohou objevovat až do pondělní patnácté hodiny. Noční bouřky napáchaly nemalé škody po celé republice.

Další z řady hlasování?

To, že web Věcí veřejných nefunguje, naše redakce zjistila po jedenácté hodině dopoledne. Vysvětlení ParlamentnímListům.cz poskytl místopředseda strany a poslanec za Ústecký kraj Milan Šťovíček.

„Ověřoval jsem vaši informaci a skutečně web strany dočasně nefunguje. Jde však jen o nějaký malý technický problém, který bude během dnešního dne odstraněn. Rozhodně to nesouvisí s žádným hlasováním příznivců strany," uvedl pro ParlamentníListy.cz Šťovíček.

Po čtrnácté hodině web stále nefunguje.


Foto: Hans Štembera

Související:

Víme, co se děje ve Véčkách. Bárta rozjel hru o funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…