Topolánek přišel na večírek. Podle bulváru vymetá bary

30.07.2011 11:56

Expremiér a bývalý předseda občanských demokratů Mirek Topolánek navštívil se svou ženou Lucií Talmanovou večírek moderátorky Martiny Gavriely. Bulvární Blesk v článku zmínil i Topolánkova čtyřletého syna Nicolase, jehož prý oba nechali chůvě, aby mohli vymetat bary.

Topolánek přišel na večírek. Podle bulváru vymetá bary

"Je mi zvláštní, proč se tak soustředí právě na jeho rodinu, přeci cílem je Topolánek a jeho děti by měly být mimo zájem," upozornil ParlamentníListy.cz analytik Břetislav Polách. Reagoval tak na skutečnost, že právě Blesk už před víc jak měsícem uveřejnil materiál o osmnáctiletém Tomáši Topolánkovi. Bulvár tehdy napsal, že jezdí drahým BMW a navštěvuje školu pro děti milionářů. Topolánek v SMS zprávě naší redakci jasně naznačil, že jeho rodina je pro média tabu.

"Chápu ho, ale Blesk to prodá a to je cíl," dodal Polách.

Sobotní deník informoval, že Topolánek dorazil na večírek do klubu DJ Uwy a ačkoli se bavil s mnoha přítomnými celebritami, rozhovor s Bleskem odbyl konstatováním: "O tom, co teď dělám, se vůbec nechci bavit!"

Dodejme, že Blesk je nejčtenějším deníkem v České republice. Jeho průměrný denní prodávaný náklad se pohybuje kolem 350 tisíc výtisků. I když patří k bulvárním periodikům, odborníci mu přisuzují značný vliv na veřejné mínění. 

Možná jste nečetli:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…