Pravice podvedla Prahu. Mlčením k festivalu Prague Pride

10.08.2011 8:29

Důkaz absence konzervativní politiky prokázaly pravicové strany ODS a TOP 09, když jejich vedení mlčí k záštitě akce Prague Pride 2011, kterou převzali jejich významní představitelé. Podle komentáře Michala Semína pro MF Dnes jsou ti, kdo usilují o demontáž tradičních kulturních a civilizačních hodnot, skutečnými extremisty.

Pravice podvedla Prahu. Mlčením k festivalu Prague Pride

Dnes zahajovaný Festival tolerance Prague Pride 2011 je podle komentáře Michala Semína v MF Dnes tragédií české pravicové politiky. Vedení ODS i TOP 09 výmluvně mlčí k tomu, že se praporu této morální a společenské revoluce chopili významní představitelé ODS (primátor Svoboda, poslanec Šťastný) a TOP 09 (starosta Lomecký).

SLEDUJEME TÉMA HÁJEK A HOMOSEXUÁLOVÉ

„Záštitu, kterou Prague Pride poskytli, je třeba chápat jako doklad o absenci konzervativní politiky, pro níž jsou rodina, manželství a morálně-kulturní evropské dědictví více než jen v praxi bezobsažným sloganem ve stranickém programu," tvrdí Semín s tím, že jen KDU-ČSL se přiklonila ke konzervativním silám ve společnosti, a to by ji mohlo opět postavit na nohy.

Program festivalu politici asi nečetli

Zároveň se ptá, zda není výše zmíněným politikům proti mysli, že poskytli záštitu „pochodu hrdosti", „gay rychloseznamce", „kožené zóně" či „noční prohlídce gay barů", což jsou jen některé body programu festivalu. Komentátor připomíná, že po všech těchto akcích následuje ještě speciální program pro děti.

V této souvislosti uvádí, že někteří senátoři z ODS, ČSSD či KDU-ČSL volají po politické likvidaci Ladislava Bátory, neboť jeho působením na ministerstvu školství stát údajně legitimizuje extremismus. „Hanba jim. Nevědí totiž, že skuteční extremisté jsou ti, kdo usilují o demontáž tradičních kulturních a civilizačních hodnot," uzavírá Semín.

K věci:

Praha plná úchylných gayů. S podporou primátora z ODS 

Nakladáčka za gaye. Čtěte, co si myslí ODS o svém primátorovi 

Válka o gaye zuří dál. To nečekal ani Hájek

Foto: Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…