Čtenář útočí na Drábka: Jste jako norský vrah Breivik

22.08.2011 13:30

Ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek (TOP09) odpovídal na dotazy čtenářů serveru Týden.cz. Reagoval na věcné dotazy, ale na přetřes přišly také osobní útoky několika autorů. Jeden ze čtenářů přirovnal ministra ke zločinnému praseti, druhý k norskému vrahovi Breivikovi.

Čtenář útočí na Drábka: Jste jako norský vrah Breivik

V posledních týdnech se stále častěji hovoří o zavedení tzv. sociální karty, která bude fungovat na stejném principu jako karta platební, s její pomocí bude možné vybrat peníze z bankomatu či zaplatit v obchodě. Co však čeká člověka, který je na tom pohybově tak špatně, že se k bankomatu vůbec nedostane?

Ministr jednoho ze čtenářů ujistil, že pro osoby se zdravotním postižením bude zachována možnost hotovostní výplaty. Dodal, že projekt sociálních karet bude spuštěn v lednu 2012 za předpokladu, že včas a řádně proběhnou všechny legislativní procesy. Stejně tak ubezpečil tazatelku, že nemusí přijít o zaměstnání, když bude na nemocenské a přijde k ní kontrola zrovna v době, kdy bude na cestě do lékárny pro léky, doporučil ji však také, aby si schovala paragon z lékárny jako důkaz.

Podříznou vás jako zločinecké prase.

Celá řada dotazů však směřovala od věcných témat k osobním útokům. Drábek si tak mohl přečíst dotaz ve stylu, „zajímalo by mě, jak se usíná někomu, kdo veřejnosti vědomě lže a myslí jen na svůj užitek a veřejné peníze. Místopředseda čtenáři doporučil, aby se zeptat někoho, kdo podobné kroky činí.

Drábek čelil i otázce, zda se nebojí o svůj život, protože leckterý nahněvaný občan by mu mohl položit bombu pod auto nebo ho podříznout. Jeden z diskutujících ho dokonce přirovnal k norskému vrahovi Breivikovi, rozdíl je prý jen v tom, že Drábek zaměnil fyzickou zbraň za legislativní nástroje, dopad je však stejný.

Související:

Odborář podřízl vládě krk: Sloužíte kapitálu. Na podzim konec

Samoživitelka zuří na vládu: Je mi zle, když je slyším říkat "šetřete"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…