Barták prý obtěžoval i turistky v Turecku

05.09.2011 16:23

Lékař Jaroslav Barták čelí šesti trestním oznámením za znásilnění, sexuální nátlak, vydírání a ublížení na zdraví. Když byl s rodinou na dovolené v Turecku, měl prý i tam obtěžovat turistky. Podle odborníků je pravděpodobné, že trpí smíšenou poruchu osobnosti.

Barták prý obtěžoval i turistky v Turecku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie ČR

Doktora Bartáka minulou sobotu po návratu z Turecka zatkla policie kvůli trestním oznámením, která na něj podaly jeho bývalé asistentky. Zatčen byl hned na letišti. Ani na rodinné si ale nedal pokoj a podle informací serveru iDNES.cz byl dokonce vykázán z hotelu v němž s rodinou bydlel, kvůli tomu, že sexuálně obtěžoval turistky.

SLEDUJEME téma aféry doktora Bartáka 

Barták si prý v den propuštění svolal do nemocnice tiskovou konferenci, kterou překazilo to, že byl znova zatčen. Nevěděl totiž, že lhůta pro jeho zadržení neuplynula, ale byla po dobu jeho pobytu v nemocnici přerušena.

Podle soudní znalkyně v oboru psychiatrie Marty Holanové Barták nejspíš žádnou duševní chorobou netrpí a za své chování je zodpovědný. Myslí si ale že bude mít takzvanou smíšenou poruchu osobnosti. "Je hysterický, velmi sobecký a je to narcis. Hlavním povahovým rysem je, že si chce dělat dobře a okázale svou spokojenost vystavovat na odiv," řekla serveru iDNES Holanová.

Čtěte více:
Tohle ženy vidí rády. Z brutálního doktora Bartáka zhroucený muž
Pane Havle, Klausi, Topolánku. Čtěte o muži, se kterým jste se fotili 
Odznáček Lvího klubu pomáhá. Lékař úchyl hnutí poškodil 
Doktor "zvrhlík" Barták poputuje zřejmě do vazby. Byl již obviněn 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …