Bývalá šéfka komunikace BBC nabízí pomocnou ruku ČT

06.09.2011 14:44

Jeden z kandidátů na post generálního ředitele České televize, bývalý šéf marketingu televize Prima a pražských dopravních podniků Jan Svoboda, navštívil v Londýně baronku Tinu Stowellovou.

Bývalá šéfka komunikace BBC nabízí pomocnou ruku ČT
Foto: archiv redakce
Popisek: Jan Svoboda

Jak Svoboda uvedl pro ParlamentníListy.cz, bývalá ředitelka komunikace BBC a současná členka Sněmovny lordů "vyjádřila zájem podílet se na formování nové České televize v rámci expertního poradního sboru, který jsem jako jediný z kandidátů navrhnul".

Renomé zpravodajství BBC se případnému novému šéfovi ČT bude jistě hodit, neboť jak ParlamentníListy.cz v úterý informovaly, před novým generálním ředitelem České televize, jehož by měla zvolit rada ve středu 21. září, bude stát mimo jiné i úkol, aby se hlavní zpravodajský pořad dne přiblížil sledovaností těm, které nabízejí soukromé televize. Na ty se pravidelně dívá v případě Primy přes milion diváků, u Novy se číslo často blíží dvěma a půl milionu.



British Broadcasting Corporation (BBC) je rozhlasová a televizní společnost plnící funkci veřejnoprávního vysílání ve Velké Británii. Zajišťuje vysílání několika britských rozhlasových a televizních stanic i vysílání do zahraničí. Je všeobecně uznávána pro kvalitu a objektivitu svého zpravodajství. Byla založena pod jménem British Broadcasting Company roku 1922, od roku 1927 nese jméno British Broadcasting Corporation.

K věci:

reklama

autor: tan

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…