Zeman o Véčkách: Zradily vlastní program

08.09.2011 21:57

Václav Klaus a Miloš Zeman se na politickém kolbišti utkali mnohokrát.. Expremiér z Vysočiny okomentoval i působení Věcí veřejných v politice. Zatímco Klaus je nedávno pochválil, Zeman tvrdí, že zradily vlastní program a ministr školství Josef Dobeš (VV) je blbý ministr.

Zeman o Véčkách: Zradily vlastní program

Expremiér Miloš Zeman se čas od času ozve z politického důchodu na Vysočině a okomentuje aktuální politické dění. V rozhovoru pro časopis Instinkt důchodce z Vysočiny prohlásil, že ministr školství Josef Dobeš (VV je blbý ministr pakliže zaměstnává pana Bátoru.

Psali jsme:
Nejlepší ministr, řekl o něm Klaus. Ráno jsem se bál o křeslo, přiznal Dobeš

"Pokud jde o ministra školství - každý člověk, který na ministerstvu školství ve vysoké funkci zaměstná člověka, který nedávno třímal transparent s nápisem ´Intelektuálové, jděte do hajzlu´ a který je zároveň poloviční fašista, je blbý ministr," prohlásil doslova Zeman.

Bohuslav Sobotka dovede zemi ke kolapsu

Nepříliš lichotivě se Zeman vyjádřil i na adresu svých bývalých stranických kolegů z řad ČSSD. Současný předseda strany Bohuslav Sobotka dovede zemi podle Zemanova názoru ke kolapsu, Michal Hašek by prý byl mnohem lepším předsedou. V této souvislosti se sluší připomenout, že jihomoravský hejtman Hašek nedávno podpořil Zemana v kandidatuře na Hrad.

Dále čtěte: Sobotka: Zeman na Hrad, to ne. Vyškrtnul se sám

 "Kdyby vyhrála sociální demokracie pod Sobotkovým vedením, způsobí v této zemi ekonomický kolaps a pak si dalších několik funkčních období ani nelízne," zdůraznil expremiér.

Důchodce z Vysočiny má také za to, že se Klaus jednou vrátí do domovské ODS, protože tam stále má řadu příznivců, za to, jeden z jeho nástupců v pozici šéfa ČSSD Jiří Paroubek je podle Zemana politicky odepsaný. Pokud někdo uškodil své domovské strana, tak to prý odchodem do jiné strany nezachrání.

Související: Potvrzeno. Paroubek odchází z ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …