Nula bulharských záchodků nemůže urazit Knížáka, píší Fragmenty

18.09.2011 20:46

Internetové revue blízké Hradu se zastává exšéfa Národní galerie Milana Knížáka ve sporu, který vede s výtvarníkem Davidem Černým. Ten ho v pořadu České televize vulgárně osočil a Knížák se hodlá bránit soudně.

Nula bulharských záchodků nemůže urazit Knížáka, píší Fragmenty

"David Černý se neumí zviditelnit svými pracemi a tak se snaží již léta na sebe upozornit agresivitou a vulgaritou. Zejména na profesora Knížáka jako na úspěšného a ve světě uznávaného umělce má už léta mimořádnou pifku, žárlí jako malé děcko," píše Ivana Haslingerová, šéfredaktorka Fragmentů. "Navíc je to "pravdoláskovec" jako vyšitý a tak všechny "klausoláskovce" nesnáší přímo nepříčetně."

Pravdoláskovci prý chtějí na Hrad knížete

Černého už podle ní nikdo nebere vážně. "Nula růžových tanků a bulharských záchodků nemůže urazit schopného člověka. Je ovšem smutné, že Rada ČT je ve vleku přítele pana Černého z Dělostřelecké ulice a že kvůli této skutečnosti povinně platíme za vysílání takto nízkých pořadů."

"Pravdoláskovci" podle Haslingerové skrz peníze Zdeňka Bakaly ovládají nejen Hospodářské noviny a Respekt ale i Radu ČT. Média prý skupují za účelem toho, aby dostali na Hrad Karla Schwarzenberga.

SLEDUJEME témata: Volba nového šéfa ČT a Česká televize

"Ptáte se, co si o tom myslím? Samozřejmě, že je to hrůza. Nevadilo by mi, kdyby si pan Bakala a spol. založili svoji soukromou televizi a vysílali si v ní, co chtějí, ale takto pokrytecky zneužívat televizi veřejnoprávní, na níž se skládá celý národ v povinných poplatcích, to pokládám za podlost."

Čtěte:

Výtvarník Černý urazil Knížáka. Ten se chce bránit soudně. I proti ČT

Knížákovi chodí sprosté e-maily. Kvůli žalobě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…