Opilý Rom vyhrožoval hostům baru s mačetou v ruce

19.09.2011 11:08

Ve Šluknovském výběžku trvá napjatá situace. Do baru ve Varnsdorfu vstoupil muž s mačetou v ruce a vyhrožoval hostům. Policie ho zadržela dřív, než došlo k nějakému násilí. Informuje o tom server Týden.cz.

Opilý Rom vyhrožoval hostům baru s mačetou v ruce

Podle serveru Týden.cz se jednalo se o čtyřiatřicetiletého Roma, který v neděli večer vstoupil do varnsdorfského baru s mačetou v ruce. Začal vyhrožovat hostům, že dopadnou jako při útoku v Novém Boru a že si na ně zavolá kamarády. Muž byl nejspíš opilý nebo pod vlivem drog.

SLEDUJEME téma Romové 

Incident v Novém Boru, ke kterému došlo o prázdninách, rozpoutal nepokoje na Šluknovsku. Skupina mladých Romů tehdy mačetami zaútočila na návštěvníky herny.

Na Šluknovsku bude v pondělí premiér Petr Nečas (ODS). Bude jednat s vedením měst a obcí a navštíví problematická místa, třeba bar v Novém Boru, kde došlo k útoku, a ubytovnu, kterou obývají převážně Romové.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…