Postrach doktor Barták. Znásilnění oznámilo už dvanáct žen

29.09.2011 7:35

Lékař Jaroslav Barták podle dostupných informací napadl dvanáct žen. Jednu praštil kamerou, jinou sluchátkem od telefonu. Ženy údajně znásilňoval a vydíral. Sám lékař to ovšem popírá a přirovnává se k jednomu z možných kandidátů na příštího francouzského prezidenta Strauss-Kahnovi.

Postrach doktor Barták. Znásilnění oznámilo už dvanáct žen

Proti spolumajiteli Polikliniky Modřany Jaroslavu Bartákovi promluvilo už dvanáct žen. Zatím poslední žena, která se přihlásila, pracovala jako recepční v jednom z teplických hotelů. Barták se na ni tak naštval, až ji uhodil sluchátkem poblíž stojícího telefonu. Tento čin však policie vyhodnotila jen jako přestupek. Informuje o tom server idnes.cz

SLEDUJEME téma Aféry doktora Bartáka

"Jednání jsme vyhodnotili jen jako přestupek," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Pestrá paleta zločinů: od výroby drog až po znásilnění

Jednu z žen Barták udeřil kamerou, jinou znásilnil v letadle na cestě do Arábie. Sám lékař se hájí tím, že ženy měly sexuální služby ve smlouvě a jakékoli osočení ze znásilnění a napadání žen popírá. Prý se ho jeho protivníci jen snaží zdiskreditovat.

Barták je stíhán za znásilnění, sexuální nátlak, vydírání, vyhrožování, ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a nedovolenou výrobu omamných a psychotropních látek a jedů.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …