Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení

30.09.2011 6:01

Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení. Velké změny se neočekávají, funkci předsedy pravděpodobně obhájí současný šéf a poslanec František Laudát.

Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení

Nové tváře se zřejmě objeví pouze v předsednictvu, které by se mohlo z pěti členů rozšířit na sedm nebo devět. Členy předsednictva v současnosti jsou poslanci Daniel Korte a Gabriela Pecková, dále předseda klubu v zastupitelstvu hlavního města Tomáš Hudeček a starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. Očekává se, že ve vedení pražské organizace by mohl nově usednout starosta Prahy 5 Radek Klíma.

Tůma zůstává v ústraní

Mimo předsednictvo zřejmě zůstane i nadále pražský zastupitel a bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma, který jako kandidát na primátora vedl pražskou TOP 09 do loňských komunálních voleb. V těch strana zvítězila, na koalici se ale dohodly ODS s ČSSD. Tůma se poté stáhl a věnuje se svému povolání v poradenské firmě KPMG.

Související:

Tůma byl u Krause. Tím to ale vůbec neskončilo

reklama

autor: čtk, mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…