Klaus si prohlédne expozice strojírenského veletrhu

03.10.2011 6:42

Brno dnes navštíví prezident Václav Klaus. Prohlédne si část expozic 53. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu. Při jeho oficiálním zahájení pronese projev. Setká se také s brněnskými školáky, politiky a biskupem Vojtěchem Cirklem.

Klaus si prohlédne expozice strojírenského veletrhu

Program prezidentské návštěvy začne v 10:30 prohlídkou zdravotnického zařízení SurGal Clinic. Soukromá nemocnice prošla celkovou rekonstrukcí a v pondělí se slavnostně otevře. Dopoledne Klaus stihne ještě debatu se studenty Gymnázia Brno na třídě Kapitána Jaroše.

Po poledni si Klaus prohlédne katedrálu svatých Petra a Pavla a setká se s biskupem. Poobědvá s hejtmanem Michalem Haškem (ČSSD). Odpoledne se potká s představiteli Centra pro studium demokracie a kultury. V podvečer návštěva vyvrcholí prohlídkou veletrhu.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…