SLEDOVANOST Otázek Václava Moravce a Partie TV Prima

03.10.2011 11:17

Hosty nedělní Partie na televizi Prima byli šéfové poslaneckých klubů TOP 09 a KSČM Petr Gazdík a Pavel Kováčik. Hosty Václava Moravce byli šéf ÚOOZ Robert Šlachta, ale také expremiéři Petr Pithart, Jiří Paroubek a Miloš Zeman.

SLEDOVANOST Otázek Václava Moravce a Partie TV Prima

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že "primáckého" Jana Punčocháře a jeho hosty v přímém přenosu vidělo 180 tisíc diváků starších patnácti let. Oproti minulé neděli, kdy se ve studiu utkal ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský (VV) a ředitel Transparency International David Ondráčka, šlo o posun směrem vzhůru o 37 tisíc diváků.


Hodinové, polední vysílání Otázek Václava Moravce na ČT 1 si nenechalo ujít přesně 279 tisíc diváků. V témže čase jej na zpravodajské ČT24 sledovalo dalších 111 tisíc. Druhou hodinu OVM sledovalo už jen na ČT24 rovných 270 tisíc diváků. Václav Moravec dosáhl přibližně totožných čísel, jaká měl i minulý týden, kdy byl exkluzivním hostem OVM premiér a předseda ODS Petr Nečas.

K TÉMATU:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…