Dokázal jsem hodně a úspěšný budu dál, tvrdí Paroubek

07.10.2011 22:35

Jiří Paroubek dnes opustil ČSSD a zítra se rozhodne, kde bude pokračovat, jestli v ČSNS 2005 nebo v úplně nové straně. Expředseda sociálních demokratů si věří a je si v podstatě jist svým úspěchem. Uvedl to v pořadu Události, komentáře.

Dokázal jsem hodně a úspěšný budu dál, tvrdí Paroubek
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek

„Nechci žádná rizika, která by vyplývala z toho, že někdo nečekaně změní názor tak jako předseda ČSNS 2005,“ řekl Paroubek k možnosti úplně nové strany. Nejvíc nespokojený je s Paroubkem předseda ČSNS 2005 Karel Janko. „Je předsedou strany, ale zítra třeba už nebude,“ uvedl k tomu Paroubek.

SLEDUJEME téma Paroubkova nová strana

„Do čeho jsem se pustil, to se mi povedlo. Věřím si,“ říká. Poslanecký mandát složit rozhodně nechce a za přeběhlíka se nepovažuje. „Já bych to nenazýval přeběhnutím, já neměním svůj postoj ve vztahu k vládě,“ tvrdí. 

Bývalí předsedové ČSSD jsou pro stranu problém. „Myslím že to je dáno spíše jejich osobnostní charakteristikou, než že by to byla chyba sociální demokracie,“  míní senátor Jiří Dienstbier (ČSSD) s tím, že o program Paroubkovi prý vůbec nejde. Mohl se prý zúčastňovat debat a více se snažit, ale nedělal to.

Čtěte také:

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…