ČSNS měl platit Babiš. Rozčílil se: To si dělají srandu?

09.10.2011 21:53

Jiří Paroubek slíbil, že do strany ČSNS 2005 přinese spolu s know-how, které ji dostane do sněmovny, také finance. Ty by údajně měly pocházet od vlivných podnikatelů Patrika Oulického a Andreje Babiše. Teď Paroubek zakládá novou stranu, kde počítá s některými členy ČSNS 2005, a Babiš odmítá, že by ji měl sponzorovat.

ČSNS měl platit Babiš. Rozčílil se: To si dělají srandu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Oulický je prý s novou Paroubkovou stranou LEV 21 spojen přes ústředního tajemníka Jaroslava Andrese. Právě ten je majitelem značky Národní socialisté - levice 21. století.

Členové ČSNS měli prý oslovit i majitele společnosti Agrofert Babiše, aby se podílel na financování strany v čele s jejím lídrem Jiřím Paroubkem a dočasně pověřeným předsedou strany Stanislavem Palšou. Podnikatel ovšem odmítá, že by ho někdo kontaktoval.

SLEDUJEME téma: Paroubkova nová strana

Rozezlený Babiš: To si dělají legraci?

Babiše představa, že by měl sponzorovat novou Paroubkovu stranu, rozčílila. "To si snad dělají srandu, ne?" reagoval na dotaz serveru iHNed.cz. "Museli se zbláznit, jestli si myslí, že je budu platit. Já jim určitě nic nedám, nehodlám sponzorovat vůbec žádnou politickou stranu."

Své peníze hodlá prý vložit pouze do organizace nového Občanského fóra - iniciativy, která by se postavila proti rozmáhající se korupci a rozkrádání českého státu. Rozhodně ne do politické strany.

Čtěte:

ČSNS trápí falešné e-maily. Zřejmě kvůli spolupráci s Paroubkem

ČSNS 2005 vyloučila předsedu a bude spolupracovat s Paroubkem

ČSNS: Naše strana není objektem zájmu pana Paroubka, a ani o něj nestojíme

Paroubek odkryl karty: Na Hrad Zeman. A čekám na chyby ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…