Kočí tvrdě: Mám na Bártu něco v trezoru. Je to blázen

20.10.2011 13:32

Poslankyně Kristýna Kočí si opět pustila pusu na špacír. V rozhovoru internetové televize Stream.cz. Kdo by si však myslel, že před kamerou byla „za dámu“, velmi by se spletl. Ve studiu totiž zazněla slova, z nichž mrazí: o vydírání, tajných trezorech a nahrávkách. Vše ale bylo odlehčeno debatami o sexu, při nichž padala slova, která by člověk čekal v porno filmu. „Tak s kým vším jste v té Poslanecké sněmovně píchala?“ zněla hned první otázka moderátora pořadu One man show.

Kočí tvrdě: Mám na Bártu něco v trezoru. Je to blázen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nezařazená poslankyně Kristýna Kočí

Napřed to vypadalo, že pořad televize Stream.cz  One man show s poslankyní Kristýnou Kočí se bude točit jen o sexu a že se tedy diváci lapidárně řečeno mají na co těšit.  Moderátor totiž hned v úvodu na Kočí zaútočil: „S kým jste v té Poslanecké sněmovně píchala?"

„Tak to je termín Tomáše Vícha," opáčila na to Kočí.  „Já k tomu ale říkám, že to je termín Michala Babáka," řekl k tomu moderátor a jako návnadu pro diváky vytáhl články z médií. Konkrétně Babákovo vyjádření, že Kočí byla svolná se s kdekým vyspat. 

Před Kočí poslanci utíkali. Chtěla spát se všemi, rozpovídal se Babák

Babákovi by dala pár facek

„Když  vyšel tenhle jeho nesmyl, tak jsem si myslela, že mu jednu vrazím. Ale nebyl to takový hrdina, aby druhý den poté přišel do sněmovny," poznamenala k tomu však Kočí.„Vrazila byste mu jednu?" zněla další otázka moderátora. „Jsem poslankyně, takže si to nemohu dovolit, ale kdybych nebyla poslankyně, tak přísahám, že mu jednu vrazím," odvětila na to Kočí rozlobeně.

„Znáte ten vtip kdo je ku*va a superku*va? Ku*va je ta, co chrápe s každým a superku*va ta, co chrápe s každým, ale se mnou ne. Já myslím, že Michal Babák se asi inspiroval tímhle vtipem," odrazila pak další útok poslankyně.

Ale nakonec se debata přece jen rozproudila na trochu vážnější téma. Poslankyně pak k drsnějšímu tématu poznamenala, že asi bude mít další problémy, ale třeba také ne.

Pojistila jsem se, mám trezor

„Třeba čekají na to, až budu méně mediálně známá a pak mne někdo přejde na přechodu, nějaký Ukrajinec. Ale naštěstí oni neví, co já mám všechno v trezoru, a všechno připravené, já jsem se pojistila. Do hlavy Víta Bárty nevidí vůbec nikdo," řekla dále v rozhovoru pro internetovou televizi Kočí, která byla Radou Věcí Veřejných letos v dubnu vyloučena z poslaneckého klubu i ze strany VV a to kvůli hrubým porušením etického kodexu.

Kočí dále prozradila, že byla vlastně naivní. „Mé politické ambice? Ty byly hodně naivní a to ještě spojené se svazáctvím. To rozčarování, které přišlo, tak bylo opravdu obrovské. Takže teď vím, že to je opravdu mafiánský projekt jednoho blázna v čele a z bezpečnostní agentury, který si udělal z politický strany takovou druhou politickou divizi a díky tomu se mu povedlo ovládnout část veřejné správy, včetně části policie. Těch 21 lidí, co jsou ve sněmovně, tak to jsou prostě ovce. Ty lidi vůbec nevědí, o čem hlasují," zmínila na konto svých někdejších kolegů.

John: To je loutka...ale fakt!

Svěřila se, že největším zklamáním je pro ni Radek John.  „Je to absolutní loutka Víta Bárty a ten člověk dělá jenom tohle," řekla na jeho konto a předvedla kývání hlavy.

„On je recitátor. Když mluví Vít Bárta, tak si to napíše, nebo mu něco napíše Bárta, nebo jeho P. R. manažer. On to pak jen přečte. Ten člověk není schopný nic vymyslet, jeho odborné znalosti jsou na bodu nula a všichni poslanci to vědí, tak se mu všichni smějou. Ani se nedivím tomu, že kolegyně Drastichová za něj musí hlasovat," dloubla si do bývalého ministra vnitra.

Moderátor ale chtěl vědět, proč by tak měl činit a Bártu poslouchat na slovo. „Pro peníze?" otázal se. „Já myslím, že to je o penězích, že něco skrývá, co na něj Vít Bárta ví. Takhle to tam funguje. Vít Bárta to takhle kombinuje. Má vždy cukr a bič.  Buďto vám dá prachy, nebo funkci, a pak vydírá: ´Já jsem ti pomohl, ty mi to musíš vrátit.´ Já nevím, jak je to u Radka Johna. Vždycky se říkalo, že John dostával peníze od Víta Bárty. Jestli to je pravda, tak to já nevím," doplnila na vrub Johna.

Řeč se opak opět stočila na sex. Moderátor v tu chvíli překvapené političce předal kalendář, kde byli samí nazí muži. „Já jsem totiž kamarád s Adamem, a on mi to dal. Ovšem nevím, proč mi to dal," poznamenal moderátor. Kočí se sice smála, ovšem smích jí zamrzl na rtech ve chvíli, kdy moderátor sdělil, že má ještě jedno překvapení a to další tajnou nahrávku.

Psali jsme:

Nahrává si prý úplně všechno

„Mě děsí, co ten idiot připravil," zmínila na konto svého expřítele Adama Kožely zcela ztuhlá poslankyně. „Prý je to nahrávka z té štěnice, co jste měla doma," podotkl k tomu moderátor.

Do studia poté zaznělo: „Ááááh. Ááááh..."Dělej"  „No ty jsi nenasytná." „Já mám hlavně nenasytné díry..."  Jestli však na tomto videu úpěla právě Kočí, to už s moderátorem nerozmazávali.

Poslankyně ale na zmínila, že už si teď nahrává úplně všechno, takže i rozhovor ve studiu a vyndala zpod výstřihu nahrávací port. „No, pak si ty nahrávky srovnáme, která bude lepší," poznamenala.  

Nakonec řekla, že nezná lepšího moderátora. „Už jsem byla všude možně, Krausem počínaje, ale takový moderátor jak vy, tak to mne fakt zaujalo a budu na to vzpomínat," vmetla překvapenému moderátorovi. „Já ale mám přítelkyni," odvětil na to on. „Jéžíš, tak proč jste to neřekl hned. Já se tady snažím, celou tu půlhodinu. Tak z toho nic nebude...tak nashle," ukončila celou maškarádu někdejší poslankyně VV.

Související:

Kočí v dubnu vyloučili ze strany proto, že spolu se svým stranickým kolegou Jaroslavem Škárkou tvrdila, že od Víta Bárty dostala peníze za loajalitu. Oba kvůli tomu podali trestní oznámení. Bárta tehdy řekl, že šlo o půjčky. Kočí si navíc naběhla tajně pořízenou nahrávkou, na níž hovořila o tom, že útok na špičky Věcí veřejných dlouhodobě připravovala ve spolupráci s ODS, konkrétně s tehdejším šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem. Tím reputace Kočí skončila úplně.

SLEDUJEME téma peníze za mlčení ve VV

Babák: Do mrtvol se nekope

Babák pro ParlamentníListy.cz vysvětlil, že prohlášení o tom, že Kočí byla svolná se s kdekým vyspat, prohlásil ještě předtím, než to uvedly Novinky.cz, v rozhovoru na Frekvenci 1. Tam řekl, že Kočí používala ženské zbraně a naznačil, že byla ochotná mít styk s kdekým.

„To byla taková nadsázka. Mně ale nyní nepřísluší to komentovat. A nehodlám to dál ani nijak rozmazávat," zmínil k tomu Babák. Na prohlášení o tom, že 21 poslanců Věcí veřejných jsou jen ovce, které ani nevědí, o čem hlasují, pak Babák dodal. „To jsou nesmysly a do mrtvol já nekopu, Já to fakt nehodlám nijak komentovat."

"Totální ubohost dívky, která zkrachovala. Všichni se jí smějí a teď se živí vymýšlením pomluv. Nestojí ani za komentář," napsal  jako reakci na dotazy ParlamentnímListům.cz předseda Věcí veřejných Radek John.

Podle něj je na tom Kočí dokonce tak mentálně špatně. že jako jediná z parlamentu neví, že za něj poslankyně Drastichová nehlasovala. "To svědčí o tom, v jakém psychickém stavu  se po svém totálním politickém debaklu nachází. Ztratila totálně orientaci v realitě. Je mi jí líto," dodal John.

Čtěte také:

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …