Kongres ODS přivítá tisíc účastníků. Bude prý maximálně úsporný

21.10.2011 21:16

Výstaviště v pražských Letňanech v sobotu přivítá více než tisíc účastníků 22. kongresu ODS. Jednodenní akce bude jednat o přípravě na senátní a krajské volby 2012, programu občanských demokratů a změně stanov.

Kongres ODS přivítá tisíc účastníků. Bude prý maximálně úsporný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto.

V 10 hodin zahájí kongres úvodním slovem předseda ODS Petr Nečas, který po schválení jednacího řádu a programu jednání, volbě pracovních komisí a schválení volebního řádu seznámí delegáty se zprávou předsedy. Na ni naváže vystoupení hostů a politických partnerů.

Podle dostupných informací zazní v úvodu zdravice prezidenta Václava Klause. Po vystoupení bývalého předsedy ODS Mirka Topolánka delegáti vyslechnou videozdravici předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, pozdrav předsedy Věcí veřejných Radka Johna a videopozdrav předsedy britské Konzervativní strany Davida Camerona. Delegáty osobně pozdraví také tradiční host kongresů ODS, předsedkyně Konfederace politických vězňů Naděžda Kavalírová a Rostislav Senjuk, předseda Strany soukromníků ČR.

Následovat by měl blok vystoupení členů vedení občanských demokratů, který zahájí projev 1. místopředsedkyně Miroslavy Němcové. Po ní vystoupí místopředsedové Pavel Blažek, Pavel Drobil, Jiří Pospíšil a Alexandr Vondra. Blok uzavře vystoupení 1. místopředsedy Senátu Přemysla Sobotky, po němž bude zahájena politická diskuse delegátů.

"Rozpočet letošního kongresu je maximálně úsporný, pro jednání delegátů jsme se ale jako obvykle snažili připravit důstojné podmínky. S organizací kongresu tradičně pomáhá naše manažerská síť a zaměstnanci Hlavní kanceláře ODS," doplnil dosavadní informace k organizaci kongresu hlavní manažer ODS Jan Kočí.

Průběh, stejně jako projevy účastníků budou ParlamentníListy.cz kontinuálně sledovat.

KE KONGRESU:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…