Paroubek je bez šance, míní europoslanec

23.10.2011 8:55

Europoslanec Libor Rouček (ČSSD) odpověděl na dotaz jednoho z čtenářů ParlamentníListy.cz. Zhodnotil šance na návrat svého bývalého šéfa na návrat do vrcholové politiky jako velmi nízké. „Díru do světa“ prý Paroubek neudělá ani v Ústeckém kraji.

Paroubek je bez šance, míní europoslanec
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek

Jeden ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz Michal Diviš se obrátil s dotazem na europoslance Libora Roučka (ČSSD). Chtěl slyšet, jak Rouček jakožto politický matador vidí šance nové strany Jiřího Paroubka na úspěch, jednak na krajské, ale také na celostátní úrovni. Přinášíme europoslancovu odpověď.

Zeman byl lepší a stejně neuspěl

Rouček má za to, že Paroubek už teď stojí na vedlejší politické koleji a ve volbách je prakticky bez šance na úspěch. Věští mu maximálně tři procenta hlasů ve volbách celostátních a něco víc ve volbách krajských. Ani na úrovni Ústeckého kraje ovšem nelze čekat Paroubkův zářivý vzestup,

„V celostátních volbách odhaduji jeho šance na 2-3 procenta, v krajských volbách v Ústeckém kraji sice o něco více, ale ani tam neudělá "díru do světa". Miloš Zeman byl jiný formát a ani on neuspěl," zdůvodňuje svůj postoj europoslanec.  

Související:

Paroubek: Současná ČSSD? Politický guláš kmotrů a šibalů jako za Špidly

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …