Senátoři mohou komunikovat exkluzivně přes ParlamentníListy.cz

26.10.2011 15:30

ParlamentníListy.cz ve spolupráci s NEWTON Media a Parlamentem České republiky přináší od pondělí 24. října novinku v komunikaci volených zastupitelů v horní komoře Parlamentu, v Senátu. Touto novinkou je možnost okamžité reakce senátorek a senátorů na materiály, které o nich v uplynulých čtyřiadvaceti hodinách vyšly v internetových novinách a magazínech.

Senátoři mohou komunikovat exkluzivně přes ParlamentníListy.cz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senát

Každý ze senátorů bude mít možnost ihned, kdykoli a jednoduše reagovat prostřednictvím svého profilu na serveru ParlamentníListy.cz na jakýkoli článek týkající se jeho osoby, a to i na články publikované mimo službu ParlamentníListy.cz. Tato reakce bude neprodleně a bez jakýchkoli zásahů redakce uveřejněna přímo na hlavní stránce ParlamentníchListů.cz.

Volení zastupitelé z horní komory Parlamentu tak budou mít jako první jedinečnou možnost informovat, vysvětlovat či rozšiřovat materiály, které si o nich jejich voliči mohli přečíst v médiích.

"Cílem projektu Parlamentnilisty.cz je vytvořit samostatný systém pro oboustrannou komunikaci mezi jednotlivými volenými zastupiteli všech úrovní (institucemi, obcemi) a občany-voliči. Tato dílčí služba podporuje komunikaci volených zastupitelů směrem k voličům a médiím, umožňuje jediným kliknutím vytvářet dlouhodobě pozitivní PR. Ovládání jsme navrhli maximálně jednoduché, cílem je soustředit veškerý monitoring a reakce volených zastupitelů na jediné místo s tou nejlepší cílovou skupinou," doplnil technický a produktový ředitel serveru Jiří Čermák.

Seznam senátorek a senátorů a jejich profilů na ParlamentníchListech.cz naleznete ZDE.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…