Paroubkova strana hledá logo. Pomozte, žádá veřejnost

28.10.2011 12:50

Národní socialisté - levice 21. století hledá logo pro svůj znak. Měl by odkazovat k tradicím českého národa - například národním barvám - ale zároveň také splňovat nároky na jednoduchost a modernost. Logo, jehož návrhy mohou lidé umísťovat i na sociální síti, bude prý odhaleno nejpozději na ustavujícím sjezdu. Ten se má konat 26. listopadu 2011 v Obecním domě v Praze.

Paroubkova strana hledá logo. Pomozte, žádá veřejnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

V souvislosti se spuštěním internetových stránek připravovaného politického subjektu Národní socialisté - levice 21. století avizovala strana vyvolání debaty při hledání loga tohoto nového politického subjektu.

"Ve čtvrtek odpoledne jsme proto na našem facebookovém profilu publikovali fotogalerii obsahující pět doposud zpracovaných návrhů znaku strany. V této souvislosti bychom rádi ale oslovili laickou i odbornou veřejnost, aby se také zapojila do diskuse. Uvítáme věcné poznatky k publikovaným návrhům, avšak nebráníme se ani zcela novým nápadům a návrhům. V posledních dnech nás nezávazně oslovilo několik profesionálních grafiků, kteří by se na této diskusi rádi podíleli a přispěli svými nápady. Tento fakt nás jen utvrdil v názoru, že forma veřejné debaty je tím nejlepším řešením," říká mluvčí připravovaného projektu Národní socialisté - levice 21. století, Tomáš Sazima.

Dodává, že návrhy lze jednoduše nahrát na „zeď" facebookového profilu zmiňovaného projektu, a to buď formou psaného příspěvku, popřípadě nahráním obrázku.

"Vybereme zároveň jeden návrh, který nás nejvíce upoutá, a jeho autora odměníme finanční částkou 10 tisíc korun. Nutno dodat, že šanci bude mít takový znak, který bude odkazovat k tradicím českého národa, ale zároveň bude splňovat nároky na jednoduchost a modernost," doplnil ještě Sazima.

Logo nové politické strany Národní socialisté - levice 21. století má být odhaleno nejpozději na ustavujícím sjezdu, který se bude konat 26. listopadu 2011 v Obecním domě v Praze.


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe, olb

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…