SLEDOVANOST Otázek Václava Moravce a Partie TV Prima

31.10.2011 13:24

Setrvalý stav platí pro nedělní diskusní pořad České televize Otázky Václava Moravce. Jeho sledovanost dosáhla takřka stejných čísel jako před týdnem, a to byl hostem ministr financí Miroslav Kalousek, jehož účast zpravidla zvýší zájem televizních diváků. Mírný nárůst proti předchozím týdnům zaznamenala Partie na TV Prima.

SLEDOVANOST Otázek Václava Moravce a Partie TV Prima
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Česká televize si do nedělního diskusního pořadu Otázky Václava Moravce pozvala ministra financí Miroslava Kalouska, europoslance ČSSD Richarda Falbra a sociologa Petra Matějů, aby pohovořili o zhoršení ekonomického vývoje v Evropě, dopady na Českou republiku i dalších reformních plánech Nečasovy vlády.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že první hodinu Otázek Václava Moravce sledovalo 465 tisíc diváků (341 tisíce na ČT1 a 124 tisíce na ČT24) při podílu na sledovanosti 22,9 procenta, zatímco druhou hodinu už jen na ČT24 dosáhla sledovanost 274 tisíc při podílu na sledovanosti 14,1 procenta.

Partie si mírně polepšila

Partie na TV Prima, která hostila ministra školství Josefa Dobeše spolu s expertkou KSČM na školství a bývalou učitelkou na prvním stupni Martou Semelovou, měla sledovanost 221 tisíc při podílu 12,3 procenta. Ani přes mírné zlepšení se ale sledovanost Partie nepřiblížila hranici čtvrt milionu, k níž naopak na jaře jen málokdy klesla.

K věci:

Přesycenost politikou? Nedělní diskuse přestávají táhnout 

SLEDOVANOST Otázek Václava Moravce a Partie TV Prima 

Sledovanost Partie na Primě nezachránil ani Kalousek 

Foto: ceskatelevize.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …