Téma obstrukce na Facebooku? Tři fotky, jinak nic moc

06.11.2011 8:40

Ačkoli se v uplynulém týdnu v souvislosti s Poslaneckou sněmovnou nejvíc skloňovalo slovo obstrukce, sociální síť Facebook to celkem přehlíží. Stejně jako profily stran a politiků.

Téma obstrukce na Facebooku? Tři fotky, jinak nic moc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ČSSD Jiří Koskuba

Mlčí stránky občanských demokratů, Věcí veřejných i TOP 09. Strana Karla Schwarzenberga pouze vyvěsila tři fotografie s názvem "zásobování koaličních poslanců v časech obstrukcí", na nichž je vidět několik banánů, nákupní košík a usměvavá asistentka. Profily zástupců partaje, Leoše Hegera, Miroslava Kalouska či Starostů a nezávislých nevěnovaly desítkám hodin strávených v poslaneckých lavicích ani písmeno.

O moc lépe si nevedli ani sociální demokraté. Ti v uplynulých několika dnech publikovali pouze pár vystoupení svých představitelů: Bohuslava Sobotky a Lubomíra Zaorálka. Ze skupin zaměřených proti vládě premiéra Petra Nečase byla na Facebook aktivní pouze jediná. Nedůvěra vládě Petra Nečase, čítající 691 členů, zve na neděli odpůrce reforem před budovu sněmovny. Palec směrem vzhůru této akci dosud vyjádřilo pouhých čtrnáct lidí.

Nejaktivnějším pisatelem proti obstrukcím se tak paradoxně stal člen Senátu, místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach. Jeho profil zdobí hned několik poznámek a článků.


Dále čtěte:


Foto: Hans Štembera


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…