Další rozvod, tentokrát mladý hejtman Zimola. Týdny spal v práci

10.11.2011 16:47

VÍME PRVNÍ Druhý nejmladší hejtman ČR, představitel Jihočeského kraje Jiří Zimola(ČSSD) se rozvádí. Končí tak v manželství po mnoha letech se svou manželkou Ditou. Důvodem je podle kuloárních informací z Krajského úřadu v Českých Budějovicích i z okolí Sociální demokracie nevěra.

Další rozvod, tentokrát mladý  hejtman Zimola. Týdny spal v práci
Foto: kraj-jihocesky.cz
Popisek: Hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola

Manželé Zimolovi žijí v Nové Bystřici na Jindřichohradecku, kde byl současný hejtman před zvolením do čela kraje deset let starostou. Předtím zde působil jako učitel na základní škole. Nedávno zrekonstruoval se svým otcem dům, kde zřejmě najde své nové útočiště.

Obligátní důvod: Nevěra

"Jirka se skutečně rozvádí a důvodem je samozřejmě nevěra. Ne ale jeho manželky. Bylo tu okolo toho poměrně dusno, dokonce tu jeho paní měla údajně ztropit skandál," řekl serveru ParlamentníListy.cz zaměstnanec Krajského úřadu s tím, že hejtman Jiří Zimola patří mezi velmi pohledné muže a mezi ženami je o něj velký zájem.

Zimola spal v pokoji pro návštěvy

Jiří Zimola ale už několik týdnů dost často přespával v pokoji, který je na kraji k dispozici například pro návštěvy či právě pro vrcholné zaměstnance úřadu, když se nedostanou domů, například po dlouhém jednání či po společenské akci. "Vídám ho tu často a skutečně tu přespává. Do Bystřice ale taky jezdí. Co vím, tak se vídá se svými dětmi," prozradila redakci zaměstnankyně úřadu.

Více o Jiřím Zimolovi ZDE

Hejtman Zimola má se svou ženou, která pracuje v sociálních službách města Nová Bystřice 14letého syna Adama a 11letou dceru Lindu. Dita Zimolová patří podle svého okolí mezi velmi skromné, tiché a velmi tolerantní ženy.

ParlamentníListy.cz před časem rozvod "předpověděly". To, když v recesi v souvislosti s pózováním s Českou Miss Jitkou Nováčkovou uveřejnily článek: "Hejtman se zamiloval do České Miss. Bude rozvod?". Kdo by tehdy tušil, že nezůstane jen u recestického nadpisu a za půl roku to bude pravda.

Hejtman: Soukromý život patří do soukromí

"Osobní a rodinný život politiků považuji z velké části za jejich soukromou věc, která nesouvisí s výkonem veřejné funkce. Přesto v určitých složitých životních situacích považuji za nutné a zároveň správné říkat věci otevřeně. Proto cítím povinnost veřejně uvést, že jsme se s mojí manželkou Ditou dohodli po mnoha letech manželství na rozchodu. Jsme dohodnuti na další společné péči o naše děti a budeme se snažit, aby na ně náš rozchod měl co možná nejmenší vliv. Stejně tak jsme se dohodli na vypořádání společného majetku. V současné době již nesdílíme společnou domácnost a já jsem si pronajal vlastní bydlení. Rozpad manželství je smutná událost v životě každého člověka, a proto bych rád požádal média, aby s ohledem především na moje děti a blízké informovala, pokud vůbec, o této soukromé události věcně a přiměřeně," uvedl hejtman Zimola.

A dodal: "Abych předešel dalším spekulacím, chci zároveň uvést, že mou stávající partnerkou je Jana Příhodová. Věřím, že i v tomto případě média zachovají respekt k mému soukromí i soukromí všech mých blízkých."

Misska je světová. A to doslova

Jeho novou partnerkou se tak stala Miss Blond 2000. Jana Příhodová je z Hradce Králové a ve svých tehdy devatenácti letech dosáhla již významných úspěchů nejen v oblasti modelingu, ale také na světových kláních.

V roce 2000 zvítězila v soutěži o nejkrásnější blondýnku planety a z rakouského Veldenu si odvezla hned dva tituly: Miss Blond International a Miss Catwalk.
V loňském roce získala titul Model of The World Best Hair 2001.

Čtěte také: 

 Foto: archiv

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…