Noční "vášeň" ministra Dobeše: Objímal se s Andrýsovou. Co manželka?

26.11.2011 11:43

Nejmladší člen Nečasova kabinetu Pavel Dobeš se ve čtvrtek večer pořádně odvázal. Přišel prý do vyhlášeného pražského klubu SaSaZu, ale zajímavé je, že po jeho boku byla fešná poslankyně z VV Lenka Andrýsová. Co se mezi těma dvěma dělo? To ví deník Blesk.

Noční "vášeň" ministra Dobeše: Objímal se s Andrýsovou. Co manželka?
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Pavel Dobeš

Ministr dopravy Pavel Dobeš si ale umí poradit se společenskými událostmi. Co se týče čtvrtečního odpoledne, tak podle zjištění ParlamentníchListů.cz napřed stihl akci v pražském hotelu Ambassador Podnikatel roku, kde mu sekundovala vicepremiérka Karolína Peake. Ale sotva oficiální část akce skončila, což bylo těsně před devatenáctou hodinou, už měl namířeno jinam. Jak se později ukázalo, objevil se v pražském klubu SaSaZu. Tam se volila Miss Vysoké školy ekonomické a tam jej také zastihl deník Blesk.

„Dobeš s Andrýsovou sice dorazili na akci každý zvlášť, jakmile se ale v klubu setkali, nehnuli se od sebe na krok. Společnost jim dělal další poslanec Věcí veřejných Viktor Paggio. Všichni společně postávali u baru ve VIP zóně a zjevně si měli celý večer co povídat," napsal napřed k dvojici Blesk.

Tančili jak o závod, pak se do sebe zavěsili

Těsně před volbou vysokoškolské královny krásy vyrazila ale Andrýsová zavěšená do Dobeše na taneční parket, kde to společně pěkně rozjeli. „Tančili na několik písní v kuse, a nebýt blížícího se finále, vydrželi by jistě ještě mnohem déle," popsal taneční řádění dvojice bulvární deník.

Až později se ale to všechno "sexuální jiskření" prý semlelo. Když oba postávali u pódia, na němž vyhlašovali Miss školy, to už se totiž drželi vzájemně kolem pasu. „Nejspíš, aby se neztratili v davu," píchl si do nich ironicky Blesk.

Na večírku pak oba vydrželi až do pozdních hodin, když se loučili, tak se objali. To ale prý ženatý Dobeš nevidí jako nic špatného. „Že se obejmu na rozloučenou s kamarádkou, je snad normální," uvedl k tomu.

„Kolem dvanácté jsem se s Pavlem Dobešem rozloučila přátelským objetím a Viktor Paggio mě gentlemansky odvezl domů," napsala pak na vysvětlenou přes sms zprávu deníku Andrýsová.

Více o političce zde:

„Co asi takovému kamarádství říká paní Dobešová, která na manžela zřejmě čekala doma i s jejich tříletou dcerou? Otázkou také je, jak člověk dosáhne toho, aby se s ním kamarádky tak náruživě loučily. Na to je nejspíš potřeba být ministrem," pustil si nakonec Blesk jedovatou slinu.

Expert na etiketu nabádá: Líbat kamarádku? Velmi opatrně...

A článek doprovodil nejen „objímající se" fotkou, ale i doporučením experta, jak má ministr líbat kamarádku.

„V tomto případě mne zaujal spíše zjevně nejistý výraz pana ministra, který buď nemá čisté svědomí, nebo je mu poněkud nepříjemné být ´loven´ přímo na ulici," řekl expert na společenské chování Vladimír Smejkal.

Prý o tom všem je podle něj k mání latinský citát: „Veřejný činitel si nemůže dovolit to, co každý z nás, zejména je-li podle mých informací zadaný. Opatrnost především."

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …