Svoboda: Čistky na radnici ještě neskončily

03.12.2011 19:17

Rozpad koalice ODS a ČSSD na pražském magistrátě provázejí personální změny. S funkcí se už rozloučil předseda pražské ODS Boris Šťastný, šéf zastupitelského klubu Rudolf Blažek či šéf dopravního podniku Martin Dvořák. A tím to nekončí.

Svoboda: Čistky na radnici ještě neskončily

"Samozřejmě musejí být poměrně rychle vyřešeny problémy ve všech sektorech, kde jsou," naznačil Bohuslav Svoboda serveru Týden.cz, že personální změny ještě nejsou u konce. Kdo vyklidí kancelář, ale nechce prozradit. "Odmítám lidem v různých funkcích vzkazovat přes média něco, co ještě není na stole. To by nebylo seriózní."

Z politických soubojů na radnici vyšel Svoboda jako vítěz. Jeho politické ambice se tím ale nezměnily. "Zadání, s nímž jsem do politiky šel, bylo prospět Praze. To trvá, mám ještě tři roky mandát pro Prahu a ten mandát maximálně využiji," uvedl Svoboda.

Pokud by se však stalo, že by ODS nominovala Svobodu na post místopředsedy, šanci by hned nezahodil. "Bude-li to strana po mně chtít, budu zvažovat, jestli jí vyhovím, ale dnes je moje zadání být prospěšný Praze."

Čtěte více:

Svoboda? Mohl by být prezidentem, říká redaktor HN

Svoboda obviňuje Šťastného. Chce rozložit stranu. Ten to odmítá

Svoboda se inspiroval v USA, chválí americký novinář. Klaus není šťastný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor:

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…