Punčocháře na Primě v neděli nahradí kreslená Pocahontas

04.12.2011 10:15

Výjimečnou změnu zařadila do svého nedělního televizního programu televize Prima. Na místo diskusní Partie Jana Punčocháře čeká na diváky pohádka o indiánské princezně Pocahontas.

Punčocháře na Primě v neděli nahradí kreslená Pocahontas
Foto: Walt Disney
Popisek: Pocahontas

"V neděli 4.prosince televize Prima svůj pravidelný diskusní pořad Partie nevysílá. Celý den je programově koncipován jako „Disney Day"," uvádí stanice na svých internetových stránkách. Ty ovšem v neděli nefungovaly a ParlamentníListy.cz proto musely složitě hledat důvody, proč se Partie nevysílá. Televize během týdne nebyla schopna rozeslat ani klasické tiskové sdělení, jako je tomu běžné v případě veřejnoprávní České televize.

Politicky orientovaný divák se proto v neděli dočká pouze Otázek Václava Moravce.

V nich bude hlavním hostem pražský primátor Bohuslav Svoboda. Hovořit bude o vývoji situace na pražském magistrátu po změně koaličního partnera a dalších krocích nové rady. Pokračování druhé části pořadu připadne na Stanislava Mečla, vrchního státního zástupce v Praze.

Druhá hodina nedělních OVM bude patřit sportu. Jejími hosty budou prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka, místopředseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval a poslanec a člen sněmovního výboru pro mládež a tělovýchovu Pavel Ploc. Řeč bude mimo jiné o financování sportu a spolupráci s MŠMT.

KAM DÁL:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…