FOTO: Hasičky se svlékly v kalendáři. Pro peníze a kvůli dětem

05.12.2011 19:50

REVUE Dobrovolné hasičky nafotily lechtivý kalendář pro rok 2012. Výtěžek z prodeje ovšem nepůjde na nákup hadic, seker, masek či jiné hasičské výstroje, ale poslouží jako finanční pomoc pro dětské domovy.

FOTO: Hasičky se svlékly v kalendáři. Pro peníze a kvůli dětem
Foto: rep
Popisek: Hasičky na šichtě - kalendář na rok 2012

Dívky, které se zúčastnily soutěže Miss hasička 2012, se následně rozhodly nechat vyfotografovat polonahé pro charitativní účely. „Kontaktovali jsme už několik dětských domovů a dětských center a čekáme na návrhy projektů, které bychom podpořili," vysvětluje pro ParlamentníListy.cz Iva Crkalová, prezidentka soutěže Pretty Women. 

GALERIE: Kalendář Miss hasička
GALERIE: Kalendář Miss hasička

Letošní náklad je 3500 kusů v prvním tisku, přičemž za jeden kalendář zaplatí zájemce 190 korun, ale podle prvních ohlasů prý počítají organizátoři už nyní s dotiskem dalších minimálně 2000 kusů. Kalendářů obnažených hasiček z loňského roku se prodalo přes sedm a půl tisíce.

Sdružení dobrovolných hasičů je největší zájmovou organizací v republice. Počtem 344.424 členů se podle tiskového mlučího Josefa Nitry nemůže pochlubit nikdo jiný. "Máme pod sebou přesně 7856 sborů, z čehož teoreticky vyplývá, že by téměř v každém sboru měl na zdi viset kalendář dobrovolných hasiček z loňska," poukazuje Nitra na prodejní úspěch z minulého roku.  

Na oltář strany 

Nejen pro dobročinné účely, ale rovněž za účelem zisku voličských hlasů se ženy svlékají. Ladné křivky zachycené v sexy pózách posloužily v předvolebním klání také Věcem veřejným. Pro stranu se tehdy „obětovaly" místopředsedkyně Věcí veřejných Lucie Andrýsová, dvojka v Praze Kateřina Peake, Markéta Reedová, místopředsedkyně Kateřina Klasnová, ale také jednička na severní Moravě Kristýna Kočí. Udělaly to prý hlavně proto, aby před voliči prezentovaly stranu, která má na svých kandidátkách i uvnitř strany ženy.

Související galerie: Kalendář političek VV a jeho dražba

Exkluzivně: FOTO Kočí nahoře bez. Chtějí mě zdiskreditovat, říká poslankyně


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

4:44 Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

Zdaleka ne všichni dotčení hráči se smířili s policejním konstatováním o konci vyšetřování výbuchů v…