Nagyová: Lži o mně a Nečasovi mi zničily vztah

18.12.2011 20:40

Vrchní ředitelka kabinetu premiéra Petra Nečase Jana Nagyová se rozhodla vystoupit ze stínu. Ve vůbec prvním rozhovoru, který poskytla časopisu Týden, vypráví o svém vlivu na Petra Nečase i o tom, jak její rodinu zasáhly zvěsti o milostném poměru s ním.

Nagyová: Lži o mně a Nečasovi mi zničily vztah
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

„Jak to zasáhlo jeho rodinu, o tom se pan premiér nebaví. Myslím, že to oba bereme tak, že to prostě bohužel patří ke koloritu politické scény: strčit do nás, šťouchnout, dál a dál oživovat fámy, které se nikdy nepotvrdily,“ říká Nagyová k tomu, co se napsalo.

Vstup do politiky nevylučuje

Jí se ale pravděpodobně dotkly informace o něco více. „A co se týče mého osobního života, řeknu otevřeně, že mi média "pomohla" k tomu, že mi skončil jeden vztah. Můj přítel prostě ten tlak neunesl,“ tvrdí.

Zda by vstoupila do politiky, to Nagyová neví. Trápí ji hlavně pozornost médií. „Na to, abych se nad vstupem do politiky zamýšlela, mám ještě dva roky čas. Pak uvidíme, jaká bude konstelace hvězd a jaká bude nabídka,“ uvedla Nagyová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…