Partii na Primě vylepšil čísla prezident Klaus. Ale méně než loni

19.12.2011 14:53

Ve druhé polovině tohoto roku se s odlivem divácké přízně potýká diskusní pořad Partie na TV Prima. Čísla sledovanosti jí při posledním letošním vysílání vylepšil jako host prezident Václav Klaus, maximu z minulého roku také s hlavou státu se však pořad nepřiblížil.

Partii na Primě vylepšil čísla prezident Klaus. Ale méně než loni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

Podzimní vysílání diskusních politických pořadů provází pokles divácké sledovanosti. Markantní je to u Partie na TV Prima, která často nepřekročila ani dvousettisícovou hranici sledovanosti. Jejím hostem v závěrečném letošním dílu byl prezident Václav Klaus, a tak nepřekvapil zvýšený zájem diváků. I tak byl ale menší než v loňském roce.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že na Partii se tentokrát dívalo 299 tisíc lidí při podílu na sledovanosti 16,5 procenta. I když šlo o výrazné vylepšení čísel sledovanosti, tak proti loňskému maximu Partie (374 tisíc) – také poslední díl roku s Václavem Klausem – to je viditelně méně.

Laťku posledních týdnů tentokrát OVM neudržely

Podobný typ pořadu – Otázky Václava Moravce v České televizi – se naopak ve sledovanosti propadl pod půlmilionovou hranici, nad níž se v posledních týdnech držel, i když hostem byl premiér Petr Nečas. Jejich první – a tentokrát výjimečně jedinou – hodinu sledovalo celkem 464 tisíce diváků při podílu na sledovanosti 22,1 procenta, z toho na ČT1 to bylo 336 tisíc (16 procent) a na ČT24 128 tisíc (6,1 procenta).

Fotokoláž: Hans Štembera

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…