Miliardář Kellner se ohrazuje ve věci Havlova letiště

28.12.2011 11:12

EXKLUZIVNĚ V pondělí zveřejněná petice proti přejmenování ruzyňského letiště na Letiště Václava Havla byla založena uživatelem Petrem Kellnerem. V reakci na ni zaslal ředitel komunikace Skupiny PPF Milan Tománek do redakce ParlamentníListy.cz dopis, v němž upozornil, že akcionář Skupiny PPF, Petr Kellner, není autorem ani signatářem této petice.

Miliardář Kellner se ohrazuje ve věci Havlova letiště
Foto: letistevaclavahavla.cz
Popisek: Letiště Václava Havla (fotomontáž)

Na petici, kterou v rubrice Názory a petice zveřejnily v pondělí před polednem ParlamentníListy.cz, zareagoval dopisem ředitel komunikace Skupiny PPF Milan Tománek. „Rád bych Vás upozornil, že akcionář Skupiny PPF, Petr Kellner, není ani autorem ani signatářem této petice,“ uvádí v reakci na zveřejněnou petici Tománek, že akcionář Skupiny PPF, Petr Kellner, žádným způsobem nepodporuje uvedený „petiční“ text, ani se nepodílel na jeho přípravě či rozmístění.

Z toho důvodu žádá, aby text byl co nejrychleji ze serveru stažen, protože se jedná o nepravdivé sdělení, které hrubým způsobem zasahuje do práv jiné osoby, v tomto případě pana Petra Kellnera, akcionáře Skupiny PPF. Navíc když se nikdo nepokusil ověřit autenticitu rozmístěného textu s pracovníky kanceláře pana Petra Kellnera, akcionáře Skupiny PPF.

Při využití pseudonymu je zpochybněna autenticita textu

V případě, že text pochází od registrovaných uživatelů serveru ParlamentníListy.cz požaduje využít možnosti editačního systému a ověřit, zda osoba, která text umístila nepoužívá jméno „Petr Kellner“ pouze jako svůj pseudonym („nickname“). V takovém případě tato skutečnost vznáší zřetelnou pochybnost o autenticitě textu a „petice“ má být neprodleně odstraněna.

„Pokud se nejedná o podvrh či provokaci vůči Skupině PPF či jejímu akcionáři, panu Kellnerovi, osobně, a autor ´petice´ stejného jména a stejného příjmení skutečně existuje, pak musím konstatovat, že shoda jeho jména se jménem akcionáře Skupiny PPF je čistě náhodná a jejich vzájemné spojení neexistuje,“ dodává šéf komunikace Tománek.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…