Časopis Kraus cituje čtenáře ParlamentníchListů.cz

28.12.2011 15:15

Druhé číslo časopisu Kraus věnuje jeden z úvodních materiálů čtenářům našeho serveru. Někteří z diskutérů jsou uvedení v článku "Veřejnoprávně spočítaná lůza ze 17. listopadu".

Časopis Kraus cituje čtenáře ParlamentníchListů.cz
Foto: Redakce
Popisek: První číslo časopisu Kraus

"Vřelé díky," píše časopis, "za vysoce objektivní a pohotové zpravodajství z demonstrací Jedničce a ČT24 vyjádřili šťastní plátci televizních poplatků na serveru ParlamentníListy.cz."

Mezi těmi, které médium cituje, je například Ing. Petrbudvar, jenž vysílání k výročí Sametové revoluce okomentoval slovy:

Anketa

Už jste četli časopis Kraus?

25%
75%
hlasovalo: 317 lidí
"Skutečně nestranné vstupy komentátora střídaly záběry hrstky demonstrantů (zjevně chudiny), vše bylo proloženo výkřiky těchto lůzovitých občanů. Komentátoři se jenom musí zlepšit v odhadech počtu demonstrujících. U koně jich bylo maximálně pět set, ne tisíc, jak zcela mylně uvádějí a před Rudolfinum jich došlo maximálně sto. Alespoň 99 procent voličů TOP 09 to takhle vidělo."

Připomeňme, že největší akcí z ohlašovaných protestů na 17. listopadu letošního roku bylo shromáždění proti vládním reformám, které na Václavském náměstí v Praze uspořádala iniciativa ProAlt ve spolupráci s dalšími občanskými hnutími. Sešlo se na něm přes dva tisíce lidí, počty účastníků na dalších protestech v Praze, Ostravě a Brně se už pohybovaly jen ve stovkách.

Prosincový časopis Kraus si za hlavní téma zvolil podtitul "Kradu, kradeš, krademe". Mezi nejlepší komodity, na nichž se dá údajně nakrást, pak médium zařadilo například pozemky, dopravu, vodu anebo dřevo.

Časopis, kterému propůjčil jméno moderátor Jan Kraus, vychází od pondělí 14. listopadu.
"Nebude agresivně intelektuální ani v rytmu bulvárního hnoje. Trochu bulvární pro ty, co si o sobě myslí, že jsou intelektuály, poněkud intelektuální pro lačné hltače bulváru," charakterizoval titul spoluzřizovatel Nadačního fondu proti korupci Jan Kraus.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…