Zemřela místostarostka Valašského Meziříčí Dagmar Lacinová

02.01.2012 15:32

Ve věku nedožitých 47 let zemřela místostarostka Valašského Meziříčí na Vsetínsku Dagmar Lacinová (ČSSD). Byla také zastupitelkou Zlínského kraje.

Zemřela místostarostka Valašského Meziříčí Dagmar Lacinová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hřbitov - ilustrační foto

Podle zlínského vydání Mladé fronty Dnes zemřela Lacinová 31. prosince po dlouhé nemoci. Post místostarostky zastávala od roku 2003, v zastupitelstvu Zlínského kraje působila od roku 2008.

Nástupce neznámý

Nástupce Lacinové v krajském zastupitelstvu ani vedení valašskomeziříčské radnice prozatím není znám. Podle předsedy vsetínského okresního výboru ČSSD Petra Urbánka se touto otázkou bude výbor zabývat dnes večer. Zastupitelstvo Valašského Meziříčí by mělo zasedat 26. ledna, nástupcem Lacinové by podle volebního výsledku měl být právě Urbánek.

V krajském zastupitelstvu by Lacinovou dle serveru volby.cz měl nahradit Jiří Haas. "Tyto úřednické úkony samozřejmě provedeme, teď však na to není vhodná doba, řeší se spíše věci ohledně pohřbu," řekl ČTK hejtman Stanislav Mišák (ČSSD). Zastupitelstvo Zlínského kraje bude zasedat 14. března.


 

reklama

autor: joh

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…