To je úroveň: Šéf strážníků souložil v kanceláři s uklízečkou a natáčel si to

05.01.2012 23:43

Velký problém má šéf strážníků v Hluboké nad Vltavou. Na světlo vyšlo totiž video, na němž je zachycen při souloži v kanceláři na služebně s uklízečkou. Video přitom před pár měsíci sám pořídil. Pak ho z počítače smazal, ale někdo ho našel a rozeslal úředníkům.

To je úroveň: Šéf strážníků souložil v kanceláři s uklízečkou a natáčel si to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protestní pochod policejních složek v Praze

Namísto, aby vedení města takového člověka okamžitě vyhodilo, starosta a senátor za ODS Tomáš Jirsa, ani místostarosta, pod kterého spadá velení městské policie Pavel Dlouhý, v tom problém nevidí.

“I když to bylo pochybení, on pracoval vždy dobře a nemáme důvod ho odvolávat. Za tu věc se již omluvil. Já jsem mu jen doporučil, aby zvážil své setrvání ve funkci vedení městské policie,“ řekl starosta Tomáš Jirsa.

Sám Karel Hubinger, který souložil s uklízečkou a doma má přitom partnerku a malou dceru, případ nepopírá.

Byla to chyba, přiznávám

“Byla to velká chyba, stydím se za to a omlouvám se. Video jsem natočil ze zvědavosti, chtěl jsem se při sexu vidět. Video z počítače mi někdo vzal a poslal dál,“ uvedl velitel  - sexuální voyeur.

Chování velitele strážníků pobouřilo jak některé úředníky, tak především občany městečka.

“Je to sprosťák a dobytek. A takový člověk mi má říkat, jestli a kde mám parkovat a jak se mám chovat? Měl by se stydět a starosta by ho měl okamžitě odvolat,“ řekla pro Parlamentni Listy.cz jedna občanka Hluboké, která prý velitele zná.

“Tak slušně vypadal a tohle se z něj stalo. To toho nemá doma dost? Nejen že to dělal na městské policii, ale ještě podvádí tu svou paní. Má doma dítě, že se nestydí,“ dodala rozezlená obyvatelka městečka.

Starosta Jirsa by ho měl vyhodit

Zatímco vedení radnice Hubingerovi jen doporučilo odchod, ostatní starostové z ostatních měst by takovou kauzu řešili rázně.

“Takového člověka bych hned potrestal kázeňsky a rozhodně bych nemohl souhlasit, aby setrval na svém postu. Pan kolega Jirsa je, jak je známo, spíš volnomyšlenkář a na Hluboké se není možné divit ničemu. Ale měl ho odvolat, když ještě neodstoupil,“ řekl jeden ze starostů, který si nepřeje zveřejnit své jméno.

I ostatní vedoucí pracovníci různých institucí jsou pobouřeni a rozhodně by takového člověka odvolali, nebo aspoň postavili mimo službu.

Sám Karel Hubinger zřejmě už ví, že autoritu ztratil a prý zvažuje odchod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…