Sledovanost Otázek Václava Moravce a Partie

09.01.2012 13:45

Standardní výsledek sledovanosti pro Otázky Václava Moravce a nadprůměrné číslo pro Partii, to je výsledek zájmu televizních diváků o nedělní diskusní pořady vysílané Českou televizí a nyní už Prima Family.

Sledovanost Otázek Václava Moravce a Partie
Foto: hns
Popisek: Televize s monoskopem

Otázky Václava Moravce potvrdily dosahovanou úroveň sledovanosti z posledních týdnů minulého roku, kdy se pohybovala přes půlmilionovou hranicí. Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že jejich první hodinu sledovalo druhou lednovou neděli v České televizi 536 tisíc diváků (373 na ČT1 a 163 na ČT24) při podílu na sledovanosti 21,9 procenta.

Solidního výsledku se dočkalo i pokračování, které už jen na ČT24 sledovalo 317 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 11,4 procenta. Oproti podzimním výsledkům si výrazně polepšila Prima Family, když na její Partii s hostem premiérem Petrem Nečasem se dívalo 285 tisíc diváků při podílu sledovanosti 13,3 procenta. V posledních měsících minulého roku tehdy ještě TV Prima dosahovala s Partií sledovanosti většinou jen kolem 200 tisíc diváků.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …