Vítej na světě, Havlíčku Havle! rád by provolával herec Čtvrtníček příštím generacím

09.01.2012 18:56

Petr Čtvrtníček očekává narození syna přeje si, aby nosil jméno Havel. A nejen to, jeho největším přáním je, aby se jméno Havel stalo stejně běžným, jako je třeba Pavel nebo Martin. I Ronaldů je prý v naší zemi víc než Havlů, a proto se chce Čtvrtníček zasadit o vyhlášení referenda na podporu tohoto jména.

Vítej na světě, Havlíčku Havle! rád by provolával herec Čtvrtníček příštím generacím
Foto: havelctvrtnicek.cz
Popisek: Scénárista, herec a performer Petr Čtvrtníček

„Rád bych tímto rozhodnutím rovněž posílil řadu jeho jmenovců, vždyť zatímco Petr je zastoupen v populaci 271832 krát, Pavel 207428 krát a dokonce i Ronaldů je v naší zemi 215, Havel se krčí mezi pouhými 27 jmenovci. Pojďme to spolu změnit. Možná si řeknete, že je zbytečné dělat referendum kvůli jménu dítěte. Není,“ vzkázal ve svém prohlášení recesista a herec Petr Čtvrtníček.

Celý text ZDE

Herec by se chtěl chovat maximálně zodpovědně k budoucí generaci. „Rád bych, aby se Havel narodil se silným mandátem. Těším se, až nastane ten krásný okamžik, kdy se ten malý človíček narodí a my budeme moci všichni zvolat: Vítej na světě Havlíčku Havle!“ píše. Na podporu své iniciativy založil vlastní referendum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jhe

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…