Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha

10.01.2012 9:18

Pražští radní na úterním zasedání chystají personální změny v dozorčí radě městské firmy Kolektory Praha. Odejít by zřejmě mohli lidé spojení s minulým vedením města.

Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti koalici ODS a ČSSD na magistrátu

Nová koalice ODS a TOP 09 postupně vyměňuje členy v orgánech všech městských firem. Své zástupce už zvolila do dozorčích rad dopravního podniku, Pražské vodohospodářské společnosti i Obecního domu. V úterý bude jednat o firmě Kolektory Praha, v jejíž dozorčí radě dosud sedí například zastupitelé ČSSD Miroslav Poche a Lukáš Plachý.

Rada hlavního města také asi vyzve ministerstvo financí k přejmenování ruzyňského letiště na Letiště Václava Havla. Rozhodnout by měla rovněž o tradičním daru pro první miminka narozená letos v Praze.

Radní by měli v úterý také potvrdit nového nájemce Divadla Komedie, kterým je sdružení Divadlo Company.cz, které v současnosti působí ve Strašnickém divadle. O novém provozovateli se rozhodlo už na začátku listopadu, oficiálně ale tehdy nebyla ukončena smlouva se současným nájemcem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…